To je to što me zanima!

Dječak (7) se u školu svaki dan sam vozi traktorom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
S Predragom Dragoljevićem (7) svaki dan u Područnu školu u Ravnom ide i prijatelj iz razreda Mitar. Dječak vješto upravlja i golemim kamionom
Vidi originalni članak

U Kupresu u Bosni i Hercegovini školski autobus ne postoji. Zato Predrag Dragoljević (7) svaki dan na nastavu u Područnu školu u Ravnom dolazi traktotom, kojim sam upravlja. S njim u kabini vozi se i prijatelj iz razreda Mitar. Učitelj Nikola Sučić, koji ima samo pet učenika, kaže da je Predrag u razredu pravi junak. Svako jutro prvašić Predrag kroz razrušeno selo u jednom smjeru na crvenom traktoru prijeđe četiri kilometra.
- Nikad mu nisam pokazao kako voziti traktor. Sve je shvatio sam čim je prohodao - rekao je ponosni otac Milan Dragoljević.
Dok se njegovi prijatelji igraju plastičnim autićima i kamionima, traktorist Predrag vješto upravlja i golemim teretnjakom. Na kamion s dizalicom prvašić precizno tovari velike balvane.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • AnezkaR 27.11.2020.

    To su niškoristi roditelji, nije ih briga ako će se malom nešto desiti putem. Problem je dati malom sto kuna za polovni bicikl. A nije problem gladna usta natovariti na leđa? I još nek mu netko i gorivo plati!

  • Zeljk0 10.11.2008.

    Mozes mislit kako taj mali krhki djecacic moze nogama dohvatit pedale kocnice i kvacila, koje jos treba posteno pritisnut nogom.

  • Jasnna 10.11.2008.

    problem je u tome što ova obitelj ima sigurno još petero djece i kad bi morali birati između toga da ga otac svaki dan vozi u školu ili da ne ide u školu oni bi vjerojatno izabralio da mali ne ide u školu. a na ovom djelu puta policije uopće nema jer je to seoski put. Mislim u Kupresu nema policije ni u gradu a kamo li po selima i to je katastrofa. ja iskreno ovom djetetu želim svu sreću da uspješno završi školu i da ga Bog čuva. jer tko nije upoznat sa stanjem dolje ne zna šta dolje znači biti djete....

Komentiraj...
Vidi sve komentare