To je to što me zanima!

Dječak (8) koji je izgubio noge plivao je s dupinom bez repa

Cieranu su amputirali noge kada je imao samo godinu dana i to zbog posljedica meningitisa. Dječak je naučio plivati s protezama koje su mu prilagođene
Vidi originalni članak

Dječak Cieran Kelso (8) kojem su amputirali obje noge otputovao je iz Engleske na Floridu kako bi ronio s dupinom Winterom. Dupin je ostao bez repa, a u akvariju Clearwater Marine su mu ugradili umjetni rep s kojim može plivati. Winter je inače i zvijezda filma "Priča o dupinu", kojeg dječak obožava.

Cieranu su amputirali obje noge kada je imao samo godinu dana i to zbog posljedica meningitisa. Dječak je naučio plivati s protezama koje su mu prilagođene, javlja Daily Mail.

- Winter ima istih problema kao i ja - rekao je dječak nakon što je prvi put pogledao film. Njegov otac Gary Kelso objasnio je kako se dječak osjeća posebno sretno kada pliva s Winterom.

Trenerica dupina Cammie Zodrow ispričala je kako su dječak i dupin najbolji prijatelji od kada su se prvi put vidjeli. "Iz prve" su uspjeli skupa plivati i to više od sat vremena. Zodrow kaže da je pravo čudo što se dupin tako brzo priviknuo na nekoga, jer je prije Cierana plivao samo s jednim čovjekom.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Didier_1 08.09.2013.

    Maleni neka te dragi Bog cuva i podari blagoslov!puno srece ti zelimo!

  • Štrumfetaa 08.09.2013.

    mišek mali.....

  • maryyy 08.09.2013.

    divno je kako životinje utječu na ljude, pogotovo malu djecu koja su bolesna, koliko one pomažu u izlječenju... ponekad je teško za shvatiti, ali životinje stvore takvu povezanost s ljudima, kakvu ni ljudi međusobno ne mogu stvorit

Komentiraj...
Vidi sve komentare