To je to što me zanima!

Dječak (8) u Kauflandu pao sa 6 metara i ozlijedio se

Dječak je preskočio zaštitnu ogradu na lim i propao u prodajni prostor. Djelatnici Kauflanda su pozvali Hitnu pomoć i sada je na kućnoj njezi
Vidi originalni članak

Tročlana obitelj u ponedjeljak oko 19.45 u riječkom se Kauflandu vozila pokretnim stubama. Uspinjali su se prema garaži na vrhu zgrade. Dječak (8) odjedanput je preskočio staklenu zaštitnu ogradu stuba te stao na lim koji dijeli stube i vanjski zid. Propao je kroz lim te s visine 6,6 metara pao u prodajni prostor u prizemlju.
- Lim nije predviđen za hodanje. Zato postoji staklena ograda stuba i na više mjesta vidljivo istaknute oznake 'Zabranjeno preskakanje ograde - opasnost od pada s visine’ - objasnili su u Kauflandu. Dječaku su u pomoć priskočili djelatnici trgovine. Pozvali su Hitnu i policiju. U riječkom KBC-u nisu željeli reći o kakvim je ozljedama riječ. Neslužbeno doznajemo da su u pitanju teške tjelesne ozljede, odnosno da je slomio ruku. Dječaka su u utorak ujutro pustili na kućnu njegu, a policija još utvrđuje što se dogodilo. Nakon završetka istrage poslat će posebno izvješće Državnom odvjetništvu, koje će odlučiti hoće li podnijeti prijavu te na kojoj osnovi. U nekim su se prodajnim lancima unaprijed osigurali od ovakvih situacija. Primjerice, Metro Cash&Carry ne dopušta kupcima s dječjim kolicima ulazak u njihov centar.
- To je jedna od mjera opreza. Riječ je isključivo o dobroj namjeri kojom želimo izbjeći neugodne situacije - objasnili su u Metrou Cash&Carryju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • oddie 02.10.2007.

    Krivi su roditelji, ne samo zato što je dijete očito bilo bez nadzora kada je \"preskočilo\", već i zato što mu tako nešto nebi palo napamet da su ga odgajali kada je bilo vrijeme.

  • zelenožuti 30.09.2007.

    ovo s viličarem prva liga

  • MASTERMIND11 28.09.2007.

    SAD ĆE SIGURNO BITI KRIVI SVI OSIM MALOG DERIŠTA

Komentiraj...
Vidi sve komentare