To je to što me zanima!

Dječak (9) koji je jedini preživio pad aviona želi natrag u Libiju

Ujna Rubena van Assouwa (9) kaže kako su libijski liječnici spasili život njezinom nećaku. Obitelj je planirala u veljači posjetiti Libiju, ali su se predomislili zbog rata
Vidi originalni članak

Nizozemski dječak Ruben van Assouw (9) iz Tilburga, koji je jedini preživio pad aviona u Libiji 12. svibnja 2010. godine, oporavlja se iznenađujuće dobro i brzo. Njegova ujna Ingrid rekla je kako su mu libijski liječnici spasili život. Nedavno su ga pustili iz bolnice, piše Lincoln Tribune. Planirali su otputovati u Libiju u veljači, ali im je građanski rat pomrsio planove.

- Ruben želi znati zašto se avion srušio i pokazati libijskim liječnicima kako se oporavio - rekla je Ingrid. Ovih dana će u Nizozemskoj biti spomen dan na žrtve tragedije jer su većina putnika bili Nizozemci. Međutim, Ruben neće doći jer njegovi ujak i ujna ne žele da ga mediji slikaju i razvlače po novinama.

Airbus A330-202 tvrtke Afriqiyah Airways srušio se kraj zračne luke libijskog glavnog grada. Trebao je sletjeti u Tripoli te nakon kraćeg zaustavljanja nastaviti put za London. Poginulo je 103 putnika i članova posade među kojima su bili Rubenovi roditelji i brat. Uzrok nesreće još nije poznat, a nizozemski dopisnik rekao je kako je libijska vlada pokušala svaliti krivicu na pilota još prije početka službene istrage. On je navodno imao srčani udar prije pada. Istraga je trenutačno prekinuta i nastavit će se vjerojatno tek nakon što se stabilizira situacija u zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • registrykiller 11.05.2011.

    الله أكبر

  • trešnja 11.05.2011.

    Što ćeš djete u Libiji, jedva si živu glavu od tamo odnio, a posao liječnika je da spašavaju živote i za to im se ne treba posebno zahvaljivati. Oni samo rade posao za koji su plačeni i to je to. Kad će to raditi bez novčane naknade, onda se može reči da su dobrotvori.

  • LOKICA 11.05.2011.

    dečko neka ti Bog dragi pomogne u daljnjem životu.....čuvaj se......

Komentiraj...
Vidi sve komentare