To je to što me zanima!

Dječak džepnim nožićem ubo prodavačicu u trbuh

Napadnuta trgovkinja policiji je kazala kako uopće nije razgovarala s dječakom kojeg je opisala da je star 12 do 13 godina, duže kose i visok 160 cm
Vidi originalni članak

Policija traga za dječakom koji je u utorak oko 18.45 sati u minimarketu "Bajadera" na splitskom Mertojaku ubo prodavačicu S.J (33) džepnim nožićem. Duže se motao po trgovini, a kada je došao na blagajnu i dao radnici na kasi 5 kuna da plati čokoladu izvukao je nožić i ubo je u trbuh.
- Prvi put se tu pojavio dan prije. Bio je sumnjiv jer je pola sata lutao i gledao po dućanu. Dok je plaćao čokoladicu, vjerojatno je čekao da se kasa otvori kako bi iz nje uzeo novac. Srećom kolegica ga je vidjela kad je zamahnuo nožićem i uspjela se na vrijeme izmaknuti, te je nije puno zasjekao. Moglo je biti mnogo gore. Potom je pobjegao, prepričala je druga prodavačica iz "Bajadere". Napadnuta trgovkinja policiji je kazala kako uopće nije razgovarala s dječakom kojeg je opisala da je star 12 do 13 godina, duže kose i visok oko 160 cm. Potražila je pomoć na Hitnom kirurškom odjelu KBC Split. Utvrđeno je da je rana na lijevoj strani trbuha lakša i puštena je na kućnu njegu. Budući da S.J. godinama radi na Mertojaku kaže kako dječak vjerojatno nije iz kvarta jer ga prije nikad nije vidjela.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Antonela2 31.07.2008.

    Klinci od silne bahatosti ne znaju što bi sami sa sobom, pa se već u tim godinama opredjeljuju za kriminalni način života !

  • sprinterica 30.07.2008.

    pa štp je ovim klincima, jedan baki lomi rebra, drugi ubada prodavačicu i sve trinaestogodišnjaci. nešto je definitivno trulo u državi hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare