To je to što me zanima!

Dječak koji se utopio na Braču je bio sin poznatog odbojkaša

Milinković je najveća odbojkaška legenda Argentine, a porijeklom je Srbin. Oženio se Novosađankom s kojom je i dobio sina. Igrao je za neke od najvećih svjetskih klubova
Vidi originalni članak

Dječak L. M. (13) koji se u subotu utopio na Braču je sin slavnog odbojkaša Marcosa Milinkovića, potvrđeno je "Blicu".

 

Milinković je najveća odbojkaška legenda Argentine, a porijeklom je Srbin. Oženio se Novosađankom s kojom je i dobio sina. Igrao je za neke od najvećih svjetskih klubova, poput Sislija iz Treviza, gdje je bio suigrač Nikoli Grbiću. Bio je jedan od najboljih prijatelja braće Grbić.

VIDEO

Za reprezentaciju Argentine igrao je 1999. do 2007., a posebno je briljirao u dresu talijanskog Trevisa. Šest puta je proglašavan za najboljeg igrača Argentine i sudjelovao je na tri Olimpijske završnice 1996., 2000. i 2004. godine. Promijenio je brojne klubove u karijeri.

Dječak je i sam krenuo tatinim stopama. Bio je član Odbojkaškog kluba Vojvodina, a igrao na mjestu libera. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • gul 02.08.2017.

    Kako se desilo?jeli bilo samo dijete?zalos tuzno meni je jako zao,mogu da zamislim kako je roditeljima i ostalim ozaloscenim. Primite moje saucesce. Sudbina Sudbina😥😥

  • Tamila 31.07.2017.

    U ovom članu piše o svemu više nego o nesretnom slučaju. Strašna tragedija bilo o kome da se radi, ne smijem ni pomisliti na tako što da odeš na odmor uživati i tamo izgubiš dijete zauvijek. Jadno dijete , počivao u miru Božjem +AMEN+ Roditeljima iskrena sućut.

  • dejanos 31.07.2017.

    ...tak je poznat da ga nitko nezna

Komentiraj...
Vidi sve komentare