To je to što me zanima!

Dječak kritično nakon što ga je u Splitu udario kombi

Policija još utvrđuje okolnosti nesreć. Iako vozač nije pobjegao s mjesta sudara kod Kauflanda, splitska policija poziva sve svjedoke da im se jave
Vidi originalni članak

L. S.(10) teško je nastradao u prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 10.30. u splitskom kvartu Ravne Njive. Dječak je pokušao prijeći cestu kod trgovačkog centra Kaufland. Navodno je prošao između parkiranih Prometovih autobusa i kročio na cestu. Tad je na njega naletio kombi i udario ga. Doznajemo kako je kombi vozio 20 do 30 km/h brže od dopuštenog, a da je kočio 35 metara. Dječak je završio u bolnici s ozljedama opasnim po život. Prema pričama nekih svjedoka koji su željeli ostati anonimni na ugibalištu preko puta Kauflanda bila su parkirana čak tri Prometova autobusa, koja su znatno ometala vidljivost pješacima. Navodno su se nakon nesreće, a prije dolaska policije, dva autobusa udaljila s ugibališta.  Sporno mjesto je inače problem na koji građani tog dijela Splita već godinama upozoravaju, jer su na mjestu gdje može stati jedan autobus redovito parkirana najmanje dva ili tri. Policija moli očevice nesreće da im se jave.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pepito 26.01.2009.

    Sramota za policiju, Promet i Grad. Nigdje ležečih policajaca, tri dupla parkirana Prometova autobusa, gdje ima mjesta jedva za dva, tako da treći autobus uvijek mora biti parkiran preko pješačkog prijelaza ili iza, i cesta postaje nepregledna. Sramota. Al tako nan je sve u ovoj j... državi, ništa ne valja, nikog nije briga, ne radi se posao kako treba.

  • Piknik 26.01.2009.

    Ja svaki dan kad idem na posao tu prelazim i stvarno se nadam da če se nakon ovog žlosnog događaja nešto riješit.To je tako kad vlaji drže Promet.Jebe se njih za ljudske živote.

  • nanny 26.01.2009.

    ovo se dogodilo i mojem braticu,udario ga je frajer koji je pijan jurio kroz selo. i sud je presudio da je bratic kriv jer je izletio na cestu a ovaj je ostao bez vozacke 3 mjeseca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare