To je to što me zanima!

Dječak nije znao citirati Bibliju: Tukli ga i onda živog zakopali...

SAD: Tijekom sat i pol vremena, 15-godišnjak je bezbroj puta udario Ethana. Bacao ga je na zemlju i gurao drvo uzduž njegovih prsa. Stajao je na njegovom tijelu i glavi...
Vidi originalni članak

Američka policija podignula je optužnicu u slučaju smrti sedmogodišnjeg dječaka Ethana. Nesretno je dijete umrlo prošle godine u travnju, u Wisconsinu nakon što su ga "kaznili" jer nije znao citirati 13 biblijskih stihova, javlja Independent.

Za smrt dječaka osumnjičeno je troje ljudi - Ethanovi skrbnici tj. njegov ujak Timothy i supruga Tina McKeever-Hauschultz, te Timothyjev petnaestogodišnji sin Damian. 

I Damiena su uhitili jer je satima nadgledao kažnjavanje dječaka i tukao ga, što je kasnije dovelo do njegove smrti. 

- Ethan je izdržavao kaznu koju je naredio Timothy. Kazna se sastojala od toga da Ethan nosi komad drveta koji je bio težak gotovo koliko i on sam. Kaznu je nadgledao Timothyjev sin, tvrdi policija.

Tijekom sat i pol vremena, 15-godišnjak je bezbroj puta udario Ethana. Bacao ga je na zemlju i gurao drvo uzduž njegovih prsa. Stajao je na njegovom tijelu i glavi, dok je Ethanovo lice bilo u snijegu. Kasnije ga je potpuno pokopao u snijeg. Timothy i Tina su na kraju odvezli Ethana u bolnicu, gdje je dječak proglašen mrtvim, stoji u izjavi Ureda šerifa.

Dijete je umrlo od hipotermije, a imalo je i teške tjelesne ozlijede, uključujući slomljeno rebro, te ozlijede glave, prsa i abdomena.

Tinejdžer je u policiji izjavio da nije napravio ništa što bi prouzročilo tjelesne ozlijede Ethanu, ali je priznao da ga je gurnuo 100 puta. Priznao je i da je pokopao Ethana u "njegov mali snježni lijes".

Idi na 24sata

Komentari 90

  • creepylighthouse 21.02.2019.

    Predivni krscani

  • Mitoikorupcija_1 15.02.2019.

    svaki dan ih lagano sjeckat nozem i solit rane!

  • hakson 10.02.2019.

    Nažalost, zbog Biblije je ubijeno mnogo nevinih ljudi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare