To je to što me zanima!

Dječak ostavio dirljivo pismo novom vlasniku njegove kuće

Mama i tata živjeli su u ovoj kući 15 godina, a ja 9. To je cijeli moj život. Brini se o sobi s zelenim tepihom, jer sam u ovoj kući odrastao i volim je, napisao je dječak
Vidi originalni članak

Korisnik Reddita dead_politician iz SAD-a pronašao je nakon useljenja u novu kuću pismo bivšeg stanara - malog dječaka, kojem jako fali dom u kojem je odrastao.

 - Dragi čitatelju, mama i tata živjeli su u ovoj kući 15 godina, a ja u njoj živim devet. To je cijeli moj život. No, mama i tata su se razveli pa je mama odvela mene i mog brata i sestru u novi dom i sada tati pomažem da se useli u manju kuću - napisao je dječak.

Zamolio je novog vlasnika da se brine o sobi sa zelenim tepihom jer je on u toj kući odrastao i voli je.

 Novog je vlasnika pismo rastužilo, pa je zadržao zeleni tepih ako dječak odluči nekad navratiti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 12.06.2014.

    srce malo...skroz suosjećam s njim.moja pokojna tetka je imala stan u ulazu do mojeg i pola kuće(dvojni objekt) je bilo njezino i kao mala sam provodila puno vremena i sretnih trenutaka i u tom stanu i u kući,i onda je to prije smrti prodala...to je bilo pred skoro 10 godina a mene i dalje stegne oko srca kad god ljetujem kod sebe na moru ili prolazim pored ulaza do mojeg.

  • dalekotikuća 11.06.2014.

    To su samo zidovi. Nisam se nikada vezala uz cigle. Kuća ko kuća. Tepih ko tepih. Mislim da djetetu u suštini nedostaje obiteljski život kakav je imao, a ne niti tepih niti kuća. Kuća i tepih su samo podsjetnici na ono što je izgubio.

  • EvEvil 11.06.2014.

    nakon ovakvog pisamca i ja bi sačuvala tepih. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare