To je to što me zanima!

Dječak popio rum i votku te pao u alkoholnu komu

Za vrijeme velikog odmora učenik osmog razreda osnovne škole Prevlaka pio je votku i rum. Pozlilo mu je te je završio u bolnici i jedva preživio...
Vidi originalni članak

Osmaš privlačke osnovne škole blizu Zadra, T.G. (13) opio se rumom i votkom toliko da mu je pozlilo te je nakon pregleda u mjesnoj ambulanti kolima hitne pomoći prevezen na interni odjel zadarske bolnice. Nastava je bila skraćena zbog Dana kruha i sjednice učiteljskog vijeća pa je T.G. s još deset učenika pobjegao s velikog odmora. Kupili su votku i rum u obližnjoj trgovini i iznapijali se u borovoj šumici obližnjeg kampa. Budući da je bilo 10 sati ujutro dječak je pio na prazan želudac. Toliko mu je pozlilo da se od povraćanja srušio. Klinci su se razbježali, a s njim je ostao samo jedan prijatelj koji je potražio pomoć u ambulanti. Poslovođa trgovine u kojoj su djeca kupila piće dobio je prekršajnu prijavu zbog prodaje alkohola maloljetnicima. On kaže da mu je tog dana cijeli razred uletio u dućan te da nije vidio da u vrećici imaju alkohol. Ravnatelj Osnovne škole Privlaka Šime Vukić sazvao je za sljedeći tjedan izvanrednu sjednicu učiteljskog vijeća i sastanak s učenicima tog razreda, njihovim roditeljima, učiteljima, predgogom i psihologom. Kazao je da su poduzeli sve što mogu da zaštite djecu u školi i školskom dvorištu te kako su postavili video nadzor i dežurne učitelje, ali da su nemoćni kad im djeca pobjegnu iz škole.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • prolaznica 13.10.2007.

    Doslo vrijeme kada balavci piju vise od nas koji smo vec u godinama...svi smo mi to prosli..ali zalosno sto se to njemu odbilo od glavu na takav nacin....A sto se tice prodavacice da sam joj ja sef dobila bi otkaz i kaznu...a nemamo se sta cuditi tome sto se alkohol prodaje maloljetnima...pa to je kod nas normala...Malte ne nude ti travu umijesto cigara i kao gratis rizle! PA TI SAD PUSI ILI NE????

  • tomahawk 13.10.2007.

    po lokalima svako piće stoji oko 15 - 20 HRK. od jednog se nije napiio. tko mu je dao minimalno 100 HRK da si kupi piće. Trgovac - NE, roditelji su krivi i nitko drugi.

  • Telullah 13.10.2007.

    Eto to nam se događa kada nema kazni za one koji prodaju pića maloljetnicima, moš mislit djete 13 godina pa mu prodati rum i votku.,

Komentiraj...
Vidi sve komentare