To je to što me zanima!

Dječak preminuo nakon što ga je pčela ubola u nogu

Dječaka osnovnoškolske dobi pčela je ubola u nogu. Otac ga je prevezao u grubišnopoljski Dom zdravlja gdje je on nedugo nakon toga preminuo
Vidi originalni članak

Strašna tragedija zavila je danas poslijepodne u crno cijelo grubišnopoljsko područje. Oko 16 sati od posljedica uboda pčele preminuo je dječak iz  Malih Zdenaca, nedaleko Grubišnoga Polja.

Prema neslužbenim informacijama, pčela je dječaka, dobi viših razreda osnovne škole, ubola u nogu. U PU Bjelovarsko-bilogorskoj navode da je dječaka njegov otac prevezao u grubišnopoljski Dom zdravlja, gdje je reanimiran.

No, očito je alergijska reakcija bila presnažna i dječak je, nažalost, preminuo. Iako nema službenih informacija, s obzirom na snagu reakcije sumnja se je dječak bio izrazito alergičan na ubod pčele, a da se to nije znalo. Kako navode u Policijskoj upravi o događaju slijedi izvješće nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu.



Idi na 24sata

Komentari 36

  • ribica81 30.06.2012.

    Strašno,večina nas roditelja nezna na što sve su nam djeca alergična,i dali su uopće alergična tako da ja sa svojima ne izlazim iz kuće bez da u torbi imam nešto za alergiju moj najmanji sin je imao veliku alergijsku reakciju na ubod komarca (hitna,injekcije i tako to) a do sad ga na sreću nikad nije ubola ni osa ni pčela i toga se jaaaako bojim!A roditeljima najdublja sućut jer na ovakav način izgubiti dijete je pre strašno!

  • tko 29.06.2012.

    sučut obitelji ,a tebi drago djete nek je laka zemlja .

  • MilanBozic 29.06.2012.

    sućut obitelji, ja sam svoje djete vozio na hitni isto od uboda pčela kada susjed ima preko pedeset košnica pčela neki pedeset metara od moje kuće nemam pojma šta napraviti pčele napadaju niti mogu da se kupaju u bazenu ako se javim eto ti vraga i svađe i reće da sam ljubomoran to već pet godina svako ljeto drama sa pčelama a djete mi je elergično skoro je isto završilo loše nema kodnas reda za ništa samo mi preostaje da kupim visoku mrežu i postavim do međe

Komentiraj...
Vidi sve komentare