To je to što me zanima!

Dječak rastavljao računalo pa se slučajno ubo u vrat

Koprivnica: Desetogodišnjak iz Lepavine u utorak je kuhinjskim nožem odvajao dijelove računala. Nož se izmaknuo, zabio u vrat i razrezao arteriju...
Vidi originalni članak

Dario Š. (10) iz Lepavine, sela između Križevaca i Koprivnice, kuhinjski si je nož zabio u vrat, potvrdila je PU koprivničko-križevačka. Bio je to nesretan slučaj. Kako su utvrdili očevidom, bio je sam u kući. Oko podneva je kuhinjskim nožem odvajao dijelove računala. Nož mu se izmaknuo i zabio u vrat. Prerezao si je arteriju.
Dječačić je istrčao na dvorište i susjede zamolio da mu pomognu. Pozvali su Hitnu pomoć, no do njihova je dolaska mališan zbog obilnoga krvarenja umro.
U lokvi krvi ga je, dok je umirao, gledala i njegova baka. Bila je bespomoćna dok joj je unuk umirao pred očima.
- Ovo je jeza, zaista strašno. Velika je to tragedija za obitelj - kratko je, na rubu plača u utorak, dok je policija bila na očevidu, komentirala mještanka Lepavine.
Susjedi su i u srijedu u nevjerici odmahivali glavom, plakali i nijemo gledali u pod. Dario im je bio omiljen dječačić iz susjedstva.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mazica75 15.04.2009.

    jadan maleni :(( ovo je uzas sve

  • angel7 15.04.2009.

    pocivao u miru bozjem.

  • valuta 15.04.2009.

    nema veze s ovim pretužnim događajem, ali moram napisati...prokleti birokratski zavod za zapošljavanje ... navodno je majka otišla javiti se na zavod, što je mjesečna obveza jer je nezaposlena... u zagrebu je čovjeka pregazio tramvaj dok je zamišljen izlazio otamo, jednom prilikom je jedan čovjek kolabirao, odvela ga hitna, krvarenje čira na želucu, valjda se zadnjim snagama dovukao po taj faking žig...to vrijedi naravno za uredne, stvarno nezaposlene ljude, za pulskog dilera bogatuna koji je usto još primao i naknadu za nezaposlenost sigurno nije vrijedilo... kažem, nema direktne veze, ali jadna majka preklinjat će cijeli život trenutak kad je tamo išla, misleći da bi možda bilo drukčije, možda se nož ne bi u tom trenutku našao na tom mjestu... kako netko reče, ne daj Bože nikome...

Komentiraj...
Vidi sve komentare