To je to što me zanima!

Dječak se ne smije smijati jer bi mogao dobiti infarkt i umrijeti

Bradley (7) boluje od ventrikularne tahikardije. Dječaku, za razliku od normalnog čovjeka, srce kuca dva do tri puta brže te se zbog toga ne smije uzbuđivati
Vidi originalni članak

Najljepše je čuti iskren dječji smijeh, no Bradleyju Burhouseu (7) liječnici su zabranili smijeh. Dječak iz velike Britanije boluje od rijetkog poremećaja srca zbog čega mu prijeti infarkt i smrt. Hrabri dječak već je odustao od bavljenja fizičkim aktivnostima, a majka ga je upozorila da se ne smije prejako i uzbuđuje. 

Bradleyju su početkom godine dijagnosticirali ventrikularnu tahikardiju, ubrzano kucanje srca zbog čega mu prijeti smrt. Dječaku, za razliku od normalnog čovjeka, srce kuca dva do tri puta brže. Bolest se može ublažiti tabletama ili riješiti operacijom. Bradley će u sljedećih nekoliko tjedana napraviti potrebne preglede i testove kako bi liječnici mogli odlučiti što će napraviti s njim. 

- Pazimo na Bradleyja da se ne uzbudi previše. Znam da mi je nakon što mi je samo utrčao u zagrljaj znao reći kako će mu srce iskočiti iz prsa - ispričala je za Daily Mail Bradleyjeva majka Toni. 

Dječak mora strogo mirovati prije daljnjih pretraga te se umjesto sa braćom u parku igra u sobi na računalu.  

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Modesty Blaise_1 28.11.2011.

    Sunce maleno. :( Bog te blagoslovio i dao da što brže ozdraviš !

  • najjakija 24.11.2011.

    zar zaista netko može provalit ovako nešto? čitam i ne vjerujem.

  • FEAR_3 24.11.2011.

    kako glupi komentari u pm.. Feel ... miš? hahahhahahahaha.... ja bi vas "nježnije" sve potamanio

Komentiraj...
Vidi sve komentare