To je to što me zanima!

Dječak se spuštao niz tobogan i ostao bez dijela prsta na ruci

Dječak (10) ostao je bez dijela prsta na lijevoj ruci dok se prošle nedjelje spuštao niz tobogan na plaži Vila Nora na riječkoj Kantridi. Majka je sve prijavila policiji
Vidi originalni članak

Dječak (10) ostao je bez dijela prsta na lijevoj ruci dok se prošle nedjelje spuštao niz tobogan na  plaži Vila Nora na riječkoj Kantridi, piše Novi list. Njegova je majka sve prijavila policiji. Ipak, još ne može reći sa sigurnošću kako je njezin sin ostao bez dijela prsta jer je dječak u šoku i ne želi razgovarati o svojoj ozljedi. 

- Puno se djece pa i odraslih tamo spušta niz tobogan. Moj sin se često spuštao i u nedjelju se također spustio par puta prije nego što se ozlijedio - kaže majka i dodaje da želi upozoriti i druge koji se kupaju na spomenutoj plaži.  

Dio prsta nisu uspjeli naći pa mu ga liječnici nisu mogli zašiti. Dječak je ostao bez dijela prstenjaka na lijevoj ruci. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • liliana 24.07.2014.

    Nikad mi se nisu sviđali tobogani.

  • marica-maca 23.07.2014.

    Malo mi je čudno čemu policija,znam da je to šok za dijete i roditelje,nije to nitko djetetu namjerno napravio.

  • nikluk20 23.07.2014.

    to je greška roditelja ali i greška ured za prostorno uređenje jer su svi uredi u hrvatskoj dobili naputak da se oapsni tobogani (oni napravljeni od spajanih dijelova) moraju ukloniti i/ili zamijeniti pvc toboganima koji nemaju vidljive spojeve (u komadu - lijevani) i opasne dijelove za djecu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare