To je to što me zanima!

Dječaka (11) u Metkoviću izgrizao je mješanac Čarli

Ante Ćelić zadobio je duboku ugriznu ranu na ramenu i ogrebotine po leđima i trbuhu nakon što ga je mješanac napao ispred uljare u Opuzenu
Vidi originalni članak

Mog sina Antu izgrizao je pas za koga ni ne znamo čiji je. Moj suprug Zdravko je išao u uljaru u Opuzen gdje prerađujemo masline i Ante je išao s njim. Zdravko ga je posalo do auta po pusudu za ulje. Taman je zatvorio vrata auta kad je pas skočio na njega. Izgrizao ga je po ruci i ramenu. Skočilo je dvoje ljudi i spasilo ga. Da nije bilo njih pas bi ga zaklao, prepričava još u šoku majka Nevenka Ćelić (31) iz Metkovića. Ante (11) je samo ležao na krevetu sretan što su nakon tableta bolovi konačno prestali. Nevenka, majka četvero djece, kaže kako je već pretrnula od straha kad ju je suprug pozvao da dođe na Hitnu pomoć i ponese Antinu zdravstvenu iskaznicu. Obitelj je sve prijavila policiji.     
- Netko nam je rekao da je to pas od vlasnika uljare. Moj suprug je rekao da će tužiti vlasnika. Ne znam ni sama, vjerujem u Boga i nije mi do tužbi i ne želim nikome loše, kazala je Nevenka.
ef u tvrtki Neretvanski sliv D.B. (55) iz Opuzena prijavljen je prekršajno zbog držanja psa bez nadzora. Osim toga, pas vlasnika B.K. (53) iz Metkovića ugrizao je za ruku njegovu sugrađanku Z.Z. (62) u utorak popodne u metkovskoj Ulici Put Kaštela. Lakše je ozlijeđena.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • brutale 23.10.2008.

    nogometas05 labradori spadaju isto u službene pse, a svi službeni psi grizu. Ja sam vlasnik \"opasnih\" pasmina i sada mi je žao tog malog ali mi je i drago što je to sada jedan od \"pasa koji ne grizu\".

  • Ludo 23.10.2008.

    kolko taj more preskocit ogradu ta đukela?

  • missnoname 23.10.2008.

    Pa jel ga ugrizao u Metkovicu ili Opuzenu?? Naslov i tekst su totalno kontradiktorni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare