To je to što me zanima!

Dječaka (14) divljački tukli letvom i šakama po glavi

IŽIVLJAVALI SE: Učenik VII. razreda se vraćao iz škole. Trojica su ga presrela. Tukli su ga letvama, nogama i šakama. Dječak (14) ima potres mozga
Vidi originalni članak

Pogledajte što ste mom jadnom djetetu napravili. Što vam je on skrivio. Moj sin nikad nije ni mrava zgazio, on je mirno, povučeno dijete, sa suzama u očima ispričala nam je dječakova majka ispred zagrebačke Nove bolnice u kojoj se njezin sin oporavlja se od brutalnog napada.
Dječaka (14), učenika 7. razreda OŠ Luka iz Sesveta, bestijalno su prebili u četvrtak pri povratku iz škole.
- Nastava je završila u 17.25 i kući uvijek dođe oko 18 sati. Suprug i ja smo ga čekali do 19 sati. Mislili smo možda se negdje zaigrao s djecom - prisjeća se majka. Zabrinuti roditelji tražili su ga po cijelim Sesvetama. Vrijeme je prolazilo, a sin im se nije javljao. Očajni od potrage i straha da se njihovu sinu nešto dogodilo njegov nestanak prijavili su policiji.
- Dok smo radili prijavu, policajac je dobio dojavu da su ga pronašli pretučenog ispred obližnjeg Doma zdravlja. Ležao je na travi obliven krvlju. Oba oka su mu bila zatvorena. Izgledalo je kao da ga je pregazio kamion. Jednu tenisicu nije imao na nozi - opisala je majka svog sina, doslovno jecajući. Pretučeni dječak rekao je majci da su ga presrela tri mlađa nepoznata napadača. Uzeli su mu mobitel, a tražili su i novac koji nije imao kod sebe. Potom su ga divljački izudarali letvom te rukama i nogama. Djčaka su prebacili u bolnicu u Dubravi. Pod šokom je i strahu stalno drži majku za ruku. Ni roditelji ne znaju gdje se njihov sin nalazio do pronalaska ispred Doma zdravlja. Majka je ogorčena na školu.
- U školi stalno ima problema. Učenici su nasilni. Prijete čak i nastavnicima. Nekim roditeljima ne može se objasniti da njihovo dijete maltretira drugu djecu. Zar je do ovoga trebalo doći da se nešto poduzme - ogorčeno se pita majka stradalog dječaka.
Ispričala nam je kako je jednom ispred škole i sama rastavljala dječake koji su se tukli. Njihov sin je mirno, povučeno dijete. Nikad nije u školi stvarao probleme. Roditelji su u strahu kako će se oporaviti nakon napada.
- Od sada, kad sina pošaljem u školu, moram misliti hoće li se vratiti živ - kaže majka.

OD NEPODNOŠLJIVIH BOLOVA JEDVA GOVORI
Dječak ima potres mozga i višestruki prijelom nosa. Od udarca zatvorena su mu oba oka, a usna rasječena. Prekriven je modricama. Otežano govori, a bolovi su nepodnošljivi. Roditelji se brinu kakvo će njegovo psihičko stanje biti nakon oporavka te hoće li se ovo opet ponoviti.

>>> NASTAVAK PROČITAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 109

  • brunnat 26.02.2010.

    PLače mi se i ništa drugo kad ovo vidim...prestrašno:-((((((((

  • Igor1986 26.02.2010.

    Ovaki huligani nemaju pravo na život...

  • dirtyjozo 26.02.2010.

    nadjite ekipicu platite da ih prebiju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare