To je to što me zanima!

Dječaka (15) usisao odvod bazena i vukao ga na dno

NISU IH SLUŠALI: Dječaci u Požegi pobjegli su spasiocima i skočili u bazen. Jednog od njih voda je povukla i ostao je prikovan. Spasili su ga...
Vidi originalni članak

Uz upozorenje spasioca, a i obavijesti na ulazu na bazene da nedjeljom do 18 sati svi kupači moraju izaći van, nekoliko je dječaka prekjučer pobjeglo spasiocima i skočilo u bazen. U tom trenu počeli su ispuštati vodu iz olimpijskog bazena. Zaigrani dječaci su skakali po rešetki kroz koju je voda odlazila i pomaknuli je. Tada je 15-godišnjaku struja vode povukla nogu, ali otvor, srećom, nije toliko velik da bi kroz njega mogao proći. Ostao je zaglavljen. Glava mu je bila iznad površine pa je mogao disati, ali se vjerojatno zbog straha nagutao vode. Spasioci su ga uspjeli izvući - rekao je Predrag Vidović, zakupac bazena u Velikoj kraj Požege. Prevezli su ga u bolnicu na promatranje.
- Dijete je dobro, za sada nismo utvrdili ozljede. Vjerojatno ćemo ga kroz dan ili dva otpustiti kući - rekao je liječnik Josip Fajdić iz požeške bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_33155 28.08.2009.

    na tim baenima nema pravih spasioca

  • grga čvarak 18.08.2009.

    totalna laž da je dijete upozoreno, nemaju nikakva upozorenja a bazen počnu prazniti oko 5 popodne i oko pola 7-7 je on napola prazan, a laž je i da je dijete pobjeglo spasiocima, maknuli su rešetku da se bazen što prije isprazni da oni oko pola 8 mogu prati bazen, tako je bilo i prošle godine i tako je i ove, samo se dotični vlasnik druži malo više s policijom pa je uspio sve ovo zataškat kao i obično...... a spasioca isto nema oko bazena, postoje neki ljudi s natpisom spasilac koji vise u kafiću cijeli dan i nemaju pojma što se događa okolo nije dijete uopće krivo, nego oni koji bi praznili bazen da prije idu kući, lijepo piše da je radno vrijeme do 19h a to se dogodilo oko 17.30h

  • fbravo 18.08.2009.

    Gospodin zakupac bazena laže. Spasioca nemaju,bazene išpuštaju bez ikakve obavijesti ljudima koji se nalaze u vodi,a rešetke??? Dijete nije ništa krivo. Cijeli je članak laž,i ja bi tužila sve da sam na mijestu roditelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare