To je to što me zanima!

Dječaka (8) su zadavili i tijelo bacili u jamu, našao ga lovac

Suprotno pretpostavkama, na tijelu dječaka nisu pronađeni tragovi seksualnog zlostavljanja, pokazuju dosadašnji rezultati obdukcije. Istraga se nastavlja
Vidi originalni članak

Tijelo osmogodišnjeg dječaka , koji je nestao u subotu, pronađeno je u jami u Santa Croce Camerini, u talijanskoj provinciji Ragusa. Dječaka je u subotu u školu odvela majka nakon čega mu se gubi svaki trag.

Državni odvjetnik Carmelo Petralia potvrdio je kako je dječak zadavljen, a potom bačen u jamu duboku više od dva metra. Suprotno pretpostavkama, na tijelu dječaka nisu pronađeni tragovi seksualnog zlostavljanja , pokazuju dosadašnji rezultati obdukcije. No Cramelo dodaje da su sve opcije otvorene, piše Il Fatto Quotidiano.it.

Policija je zaplijenila vozilo Orazija Fidonea koji je u nedjelju pronašao tijelo dječaka. Ipak, ističu kako to ne znači da je lovac pod istragom , već da samo vrše temeljitu kontrolu nad svim elementima koji bi mogli unaprijediti istragu.

Policija vjeruje kako je dječaka ubio netko tko ga zna , odnosno netko kome je dovoljno vjerovao da ode s njim u nepoznato. Radi se o vrlo introvertiranom dječaku koji zasigurno ne bi otišao negdje sa strancem, kažu istražitelji.

Policija još traga za dječakovim ruksakom koji bi mogao otkriti neke nove detalje o tragediji.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • BarbaraDavidović 01.01.2015.

    Kako god završilo a to je još daleko ona ima neki problem,nije prvvi put da majka ubije dijete,i nije rečeno da ima neki razlog,iako je ovdje siutuacija zamršena, svi se prikazujuju prvo perfektni kuča djeca crkva a kad se zagrebe ispod površine ima svašta ali ovo su ekstremi,i Anamaria Franzoni jenegirala ubojstvo svirrpo svog sina pa eno je več na kučnom ptitvoru,i nikad nije priznala čedomorstvo.Sada neka Bog bude u pomoči tom mladom ocu i mužu Davidu,to če dugo trajatjer ona Vetonica neče priznat,ako je ona to učinila ,jer one to izbrišu izmamorije,ako nije ona ja mislim to može biti samonetko jako blizak obitelji.Žao mi je ali i Elena Ceste,zašto je ta žena od četvoro djece ubijena,zašto Yara,zašto Roberta Ragusa,,zašto na stotine žena kad več tretiramo ove grozne teme.

  • vujojoksim 02.12.2014.

    Nadam se da će ovaj tko je ovo napravio cijelu vječnost gorjeti u paklenom ognju....

  • piramida 01.12.2014.

    boze sacuva , pokoj vjecni daruj mu gospodine ,a njegovim roditeljima ´snagu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare