To je to što me zanima!

Tragaju za dečkima: 'Luka nije ponio mobitel, to nam je čudno'

Prijatelji dječaka kao i njihova rodbina su zabrinuti zbog njih, jer je sada pošlo puno dana kako ih nema, što, kako su rekli, nije dobro. Luka, kada sam ga zadnji puta vidio imao je kratko ošišanu kosu na jedinicu
Vidi originalni članak

Dvojica dječaka, Luka Neno Marić (14) i Andrej Blažević (15) iz Slavonskog Broda otišli su u utorak od svojih kuća i još se nisu vratiti. Nikome od obitelji, kao niti prijateljima sve do sada se nisu javili.

Luka, rekla je njegova baka Nada, nije ponio mobitel sa sobom, što joj je jako čudno, jer od mobitela se nije odvajao. Misli da je Andrej ponio svoj mobitel, ali nije sigurna. U četvrtak je pozvala svoga unuka i njegovog prijatelja Andreja da se vrate kući, rekla je samo se vratite biti će sve biti u redu.

- Policija provjerava sve dojave, stalno smo u kontaktu s obiteljima, cilj nam je što prije pronaći dječake. Stalno nam se javljaju ljudi s informacijama da su nekoga od njih vidjeli u raznim dijelovima grada, pa i dalje, međutim te dojave još nisu dale rezultate. Nastaviti ćemo ih i dalje intenzivno tražiti - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko-posavske.

Prijatelji dječaka kao i njihova rodbina su zabrinuti zbog njih, jer je sada pošlo puno dana kako ih nema, što, kako su rekli, nije dobro.

- Luka, kada sam ga zadnji puta vidio imao je kratko ošišanu kosu na jedinicu - rekao je jedan njihov prijatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • LOVAC NA PINOKIJE 30.09.2017.

    Treba uvesti jako stroge kazne za SVAKU osobu koja se udalji sa adrese bez da ostavi obavjest kamo ide tako da nikome ne padne na pamet ni pod razno napustiti mjesto boravka bez ikakvih informacija , koje kasnije uzrokuju znatna materijalna i novčana sedstva kao i duševne boli kako bi se iste pronašlo. Ovdje isključivo mislim na osobe koje se planski udaljavaju sa mjesta boravka bez da o tome obavijeste bližnje ili policiju. Nakon toga im ne bi palo na pamet raditi pizdarije i dizati paniku bez potrebe.

  • Ana@hr 30.09.2017.

    Ne kužim kakvi su ovo komentari, moglo se dogoditi bilo šta dečkima, nije za zajebanciju

  • capronza 29.09.2017.

    Proslo je "puno dana".otisli si u utorak a danas je Petak, jako novinarstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare