To je to što me zanima!

Dječaku (12) otela pudlicu Tora i prodala ga za drogu

Renata R. (35) dječaku je prišla s leđa i psa mu istrgnula iz ruke. Policija ga je u srijedu nakon dva tjedna pronašla i vratila Gordani Murković
Vidi originalni članak

Čakovčanka Gordana Murković (38) iz Ulice kralja Tomislava u utorak je međimurskoj policiji prijavila krađu svog psa, bijelog pudla starog 14 mjeseci i vrijednog 3000 kuna. Gordana, koja je zbog prometne nesreće otišla u mirovinu, često honorarno radi kako bi zaradila za život. Tako je i 28. kolovoza otputovala u Varaždin kako bi raznosila letke. Svog je prijatelja zamolila da joj pričuva psa Tora. Dok je ona bila u Varaždinu, susjedov sin Jasmin (12) šetao je psa obližnjim ulicama.
- Susjeda Renata (35) mu je neočekivano prišla i istrgnula mu ga iz ruke. Ona ga je već prije uzela na zub jer je narkomanka i treba joj novac. Znam, jer je zacijelo već bila dogovorena njegova prodaja. Renata mi se zaista javila i rekla da je pas bio kod nje, ali da je pobjegao - kaže Gordana, kojoj je Renata prijetila da će joj iskopati oko. Policija je psa našli u Podturnu i vratila ga Gordani. Doista je bio prodan drugom vlasniku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ljubice 11.09.2008.

    Honorarno radi kako bi zaradila za zivot....pudlica od 3000 kuna....

  • martinmg42 10.09.2008.

    haha sramota za malog brukaaaaa

  • renka3010 10.09.2008.

    svasta,bez komentara

Komentiraj...
Vidi sve komentare