To je to što me zanima!

Dječaku iz Umaga na rođendan stigla cijela vatrogasna smjena

Maleni Rian iz Umaga zaljubljen je u sve što ima veze s vatrogascima, a u nedjelju su mu na proslavu stigli vatrogasci s tri vozila i u punoj spremi za intervenciju
Vidi originalni članak

Kad netko toliko voli vatrogasce, gotovo je neizbježno da ti na rođendan dođe čitava vatrogasna smjena zar ne?

E baš je takav poklon dobio petogodišnji Rian iz Umaga kojem su u nedjelju na proslavu rođendan ispred kuće došli vatreni dečki pod punom spremom i sa vozilima.

Mališan nije mogao skriti oduševljenje te je rekao kako će ovo jako dugo pamtiti, a fotografije s proslave na Facebooku su podijelili i umaški vatrogasci.

Kako nam je ukratko rekao Rianov otac, njegov je sin odbacio sve buldoždere i autiće, i sada ga više od godinu dana zanimaju isključivo sve igračke koje asociraju na vatrogastvo.

- Njegova je cijela soba ukrašena sa slikama, a sve igračke su vatrogasne. S njima se, kada nije u vrtiću, igra od jutra do mraka, a jedan nas je dan i molio da vatrogasce vidi i uživo - kazao nam je Rianov otac Emin Cerić.

- Otišli smo s njim u JVP Umag, i mališan je bio naprosto oduševljen - rekao nam je otac kojemu su kasnije pravi vatrogasci u tajnosti obećali kako će malenom Rianu obzirom na viđenom kad tad doći i na rođendan.

Obećanje su u nedjelju i ispunili i iznenadili ga na rođendanu, a na zabavi je i sjeo u vatrogasno vozilo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Roy Ban 19.10.2020.

    A di su maskice?????

  • ekonomist1 19.10.2020.

    a korona nista?

  • DeGogi 19.10.2020.

    I po vatrogasnim kolima se vidi da je to tamo neka druga drzava. Ili su TAMovi ostali u garazi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare