To je to što me zanima!

Djeci razbio glavu: Majka našla mrtve sinove u kući njihova oca

Njemačka: Nakon što se par razišao, djeca su vikendom bila kod oca. Yulia je i dalje kod sebe imala ključeve kuće. Kad je otvorila vrata, našla je mrtve sinove
Vidi originalni članak

Majka je tijekom vikenda došla po djecu koja su bila kod oca te ih je pronašla mrtve. Sergio O. (38) je dječacima razbio glavu. Yulia L. (34) iz njemačkog Vaihingena je prošle godine u listopadu iselila iz zajedničkog doma s djecom Leonardom (4) i Miguelom (5).

Susjedi su rekli kako se par često svađao. Yulia je navodno htjela da se vjenčaju, što je Sergio odbio. Nakon što se par razišao, djeca su vikendom bila kod oca. Yulia je i dalje kod sebe imala ključeve kuće. Dogovorila se da će po dječake doći oko 21.40 sati. Kada je otvorila vrata, pronašla je mrtve dječake. 

- Žena je istrčala na ulicu i počela je vikati. Onda smo zajedno ušli u kuću. Djeca su ležala u dnevnom boravku - rekao je susjed za Bild. Sergio O., bio je u kući, ozlijeđen. Vjerojatno je pokušao samoubojstvo. Odvezli su ga u bolnicu i nije u životnoj opasnosti. Sudac je istog dana izdao nalog da ga uhite. Sergio O. zasad šuti.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Crobex 22.02.2017.

    Otkrio je da djeca imaju njegove nasilničke gene pa je riješio da se zatre budući naraštaj nasilnika.Ionako je previše ljudi na zemlji.

  • Igor Petak 22.02.2017.

    Po kratkom postupku kao što to rade u Kini....

  • torcida19Th50 22.02.2017.

    Za njega nema kazne.... Isilovcima da treniraju na njemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare