To je to što me zanima!

Dječak: Kod Osame sam bio par puta, poklonio mi je zečiće

Ispred zida njegovog luksuznog skloništa često su se igrala djeca. Nekad su znala namjerno baciti loptu u dvorište jer su znali da bi umjesto nje dobili dva dolara
Vidi originalni članak

Najtraženiji terorist Osama bin Laden bio je osobito blag prema djeci. Neki mediji prenijeli su kako su njegov luksuzni kompleks često posjećivala djeca. Zarar Ahmed (12) tvrdi kako je kod vođe Al Qa'ide bio nekoliko puta.

- Imao je dvije žene, kćer i dva sina. Dali su mi dva zečića. Ispred ulaza u vilu imali su kameru kako bi vidjeli tko im dolazi u posjet - tvrdi Zarar iz Pakistana. 

Lokalni prodavač sladoleda tvrdi kako su se djeca stalno igrala kraj zida velikog zadnja, a ako bi im lopta upala u dvorište više ju ne bi dobili već su im stražari dali 100 rupija, oko dva dolara. Jedan očevidac kaže kako je svakodnevno viđao muškaraca u crvenom Suzukiju, koji je u kompleks dolazio s kozom. Osama se navodno bojao kupiti gotove mliječne proizvode kako ga ne bi otrovali. 

Iz ograđenog skloništa svakog su dana izlazili kamioni koji su navodno odvozili stanare vile na vježbalište Al Qa'idinih vojnika. U grad su putovala dvojica braće iz vile, prema riječima očevidaca. Kupovali su velike količine povrća, voća, riže, keksa, meda, sladoleda i lizaljka za djecu. U trgovini kažu kako su braća bila pristojna te da su se često raspitivala što se zbiva u kraju te jesu li nedavno dolazili kakvi stranci. Prema pisanju Frost magazina bin Laden obožavao je Pepsi i Coca Colu. Američko gazirano piće nabavljali su mu dva Pakistanca. U vili su s bin Ladenom živjele još dvije obitelji. Nakon američkog napada na sklonište njih su zarobili, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ludograd 04.05.2011.

    ameri glume svjetske policajce te muslimane na bliskom istoku koju pripadaju toj al qaidi kako li vec , uce od malih nogu da ako zgines u ratu protiv ljudi koji nisu muslimani da ides u raj . di to u kuranu pise?

  • edinjo 04.05.2011.

    trebalo bi i zečiće ispitati a i mali mi je sumnjiv .

  • Daco_1 04.05.2011.

    kad su blizanci u NY srušeni njemačka tajna služba je navodno snimila telefonski razgovor di je neko javio Bin Ladenu da je srušen WTC na šta je on reagiro zgroženo i reko da se sazna ko je to napravio, naravno ta snimka nikad se neće poajviti

Komentiraj...
Vidi sve komentare