To je to što me zanima!

Dječji ulov: "Ulovio sam zlatnu ribicu u Vranskom jezeru..."

Sad je u kadi: Japanski šaran vrste koi velik je oko 45 centimetara i teži kilogram. Koi zasada pliva po kadi, a onda će ga vratiti u njegovo prirodno stanište
Vidi originalni članak

Volio bih znati kako je japanski šaran uopće došao u Vransko jezero, nikad nisam tako nešto vidio u, ispričao nam je Krešimir Pedišić (35) koji je s obitelji u petak popodne u Vranskom jezeru ulovio japanskog šarana vrste koi.

Krešimir je s obitelji i nekolicinom prijatelja šetao kraj jezera kada su djeca u blizini, kod grma šaša uočila neobičnog šarana.

- Na brzinu smo ušli u vodu, ogradili smo joj prostor granama i ulovili je rukama - ispričao nam je Krešimir i dodao da im je šaran bio interesantan zbog neobičnog izgleda. Naime, koi kojeg su pronašli crveno je zlatne boje s crnim flekama. Velik je oko 45 centimetara i teži kilogram. Trenutno šaran pliva u kadi, ali Krešimir je istaknuo da će ga pustiti nazad u vodu kako bi se riba mogla mrijestiti.

- Volio bih samo znati kako je uopće došla u Vransko jezero. Zanima me dolazi li sada do nekog ‘poribljavanja’ jezera ili ju je netko tamo bacio - pita se Krešimir. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • kabrit 13.02.2017.

    neko ga pustio kaj kak

  • tomo15 13.02.2017.

    koji Naslov ...Djecji ulov ? a svi ga lovili ....ej novinaru.

  • tomo15 13.02.2017.

    i ko mu je dao dozvolu da ga uhvati ? zar to nije krivilov ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare