To je to što me zanima!

Djecu držali u kutijama: 'Tako nešto tužno nisam nikad vidio'

Djecu je preuzela socijalna služba, a Daryl Head i Laura Cheatham su uhićeni. Određena im je jamčevina, za svakog od dva milijuna dolara. Lokalni šerif je rekao da je u šoku
Vidi originalni članak

Daryl Head (38) i Laura Cheatham (38) iz američke savezne državi Missouri su držali četvero posvojene djece u kutijama na koje su pribili drvo.

Policija je u utorak dobila anonimnu dojavu. Došli su do kuće, ali im par nije htio otvoriti. Kad su ušli na silu, vidjeli su kutije i u njima zarobljenu djecu, tri djevojčice i dječaka.

Djeca su u kutijama bila u mraku, a nuždu su obavljala u otvore na podu ispod kutija. Susjedi su policiji rekli da su vidjeli u dvorištu kako pile drva kojima su ih kasnije očito zarobili u kutijama.

Djecu je preuzela socijalna služba, a Daryl Head i Laura Cheatham su uhićeni. Određena im je jamčevina, za svakog od dva milijuna dolara. 

- Vidio sam svakakvih gadnih stvari, ali nikad nešto ovako žalosno - rekao je lokalni šerif Daniel Bullock, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • blonde 11.08.2018.

    osobe koje odrede kome će dati djecu na posvajanje, ne osjete i ne gledaju izgled muškarca u žene, jer ovima se na faci vidi da su gadovi. Kako izgleda, ustanove koje djecu daju na posvajanje očito su sretne da se neko prijavio da si uzme djecu, dok drugo i ne gledaju. Žalosno, ali to je tako, da se sve vidi, ovi nikada ne bi dobili ni jedno dijete...kazna maksimalna za ove debile...sirota dječica...

  • RaniMraz_1 10.08.2018.

    Zasto?!

  • 10.08.2018.

    staviti ih u kutiju i rafal

Komentiraj...
Vidi sve komentare