To je to što me zanima!

Djecu u vrtiću mahnito rezala skalpelom po glavama i vratu

Kina: Napadačicu (30), inače radnicu vrtića, odmah je privela policija. Ozlijeđenu djecu prevezli su u bolnicu. Najgore je prošao dječak kojemu je ugrožen život
Vidi originalni članak

Podivljala zaposlenica (30) vrtića u Šangaju u ponedjeljak je oko podneva skalpelom napala djecu. Ozlijedila je njih osmero. Mališani su bili stari tri i četiri godine, a sve su ih prevezli u bolnicu. Nekoliko njih završilo je na operaciji, a najgore je prošao dječak kojemu je ugrožen život, piše Shangahaiist. Djecu je mahnita žena rezala po vratu i glavi. 

Napadačicu je privela policija. Kineski mediji pišu kako je žena psihički bolesna. Prošle godine u Kini je bilo više napada na vrtićku djecu. U ožujku prošle godine muškarac je ubio osmero djece, a mjesec dana nakon ubojstava su ga pogubili. No napadi tu nisu stali. Dva mjeseca poslije ubijene je sedam mališana u vrtiću i dvoje odraslih. Ubojica se nakon masakra ubio. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • stefi88 29.08.2011.

    Slažem se sa vama da lenlen ima uvrnuti smisao za humor ili što bi to već bilo, ali meni je smiješno da si svi uzimaju za pravo da ga vrijeđaju, to pokazuje karakter i jednih i drugih... Ne trošite živce na ljude koji to ne zaslužuju!!!!

  • gabica0111 29.08.2011.

    gamer: ohladi, ok???? znas tko ti je lud i zaostao...pusa

  • gamer3386 29.08.2011.

    A i neke osobe ne procitaju do kraja clanak pa pisu gluposti zato stvarno obe strane su ovdije u krivu i lenlen a i ovi drugi koji komentiraju samo iz dosade

Komentiraj...
Vidi sve komentare