To je to što me zanima!

Djed: "Isto su ošišani, pa sam mislio da uzimam svog unuka"

Stevo Blagojević (65) iz Umaga je u ponedjeljak odveo krivo dijete iz vrtića, zabunu su primijetili roditelji četverogodišnjaka, a Stevo ga je u vrtić vratio za pola sata...
Vidi originalni članak

Primio sam dječaka kojeg mi je dovela odgajateljica misleći da je moj unuk i odšetali smo do stana. Putem je šutio, jednom ili dva put zazvao je mamu.

Rekao je jučer 65-godišnji Stevo Blagojević iz Umaga koji je u ponedjeljak odveo krivo dijete iz vrtića. Zabunu su primijetili roditelji četverogodišnjaka, a Stevo ga je u vrtić vratio za pola sata. Ravnateljica Marija Adamović rekla je da je odgajateljica pogriješila jer nije tražila Stevinu osobnu pa je predala krivog dječaka.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • vase me misljenje ne zanima 04.10.2015.

    Ima li u toj Rijeci i Istri netko sa hrvatskim imenom ????

  • Gena Vava 01.10.2015.

    Kakav je to djed da ne poznaje vlastitog unuka, nemu ne treba dati ni mačku na čuvanje...

  • 30.09.2015.

    Meni je ovo komična situacija, toliko glupih spletova okolnosti, em teta dovede pogrešno dijete, em djeda ni ne pogleda u to isto dijete, em se dijete ne oglasi. Jadničak je zato i šutio jer je bio u čudu s kim i gdje on to ide. Po meni je još najkrivlja teta jer tako je neki manijak mogao uzeti malog i odvesti ga u nepoznatom pravcu. Međutim, da mi je bilo vidjeti facu roditelja kad je djed to dijete doveo doma, to mora da je bilo komično, pogotovo sad kad se gleda sa kojim danom odmaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare