To je to što me zanima!

Djed koji sam brine o četvero unučadi: 'Fali im majčina ljubav, ja im to ne mogu nadoknaditi'

Sin zove, donese kad ima. Snaha uplati kad može. Ne mogu lagati. Sada se brinem o njima, a do kada, vidjet ćemo. Nije mi teško. Normalno, fali mi sin, rekao je Edin
Vidi originalni članak

Sin i snaha su se posvađali, a stanovali su na katu iznad nas. O svemu su bili obaviješteni i njeni roditelji. Dolazila nam je i socijalna služba, ispričao je u razgovoru za Avaz.ba Edin Džafić, djed koji vodi brigu o četvero unučadi u mjestu Breza u BiH.

POGLEDAJTE VIDEO:

U javnost je izašla njegova tužna priča u kojoj brine o unucima koje su roditelji ostavili. Oni redom imaju jednu, dvije, tri i šest godina.

- Dok sam živ, djeci neće ništa faliti. Dok su ona kod mene i dok je ovih mojih deset nokata, djeci neće ništa faliti - ponosno je istaknuo.

Njegov sin i snaha ne žive zajedno. On je u Ilijašu, a ona u Budvi. Istaknuo je da oboje uplaćuju novac za djecu. Edin unuke čuva već godinu dana zajedno sa suprugom.

TRAGEDIJA KRAJ DUGE RESE Djed autom pregazio dijete (1): 'Volio je unuka, pretužno što je pogodilo tu dobru obitelj...'

- Sin zove, donese kad ima. Snaha uplati kad može. Ne mogu lagati. Sada se brinem o njima, a do kada, vidjet ćemo. Nije mi teško. Normalno, fali mi sin - rekao je. Djeca često pitaju za roditelje kojima posebno nedostaje majka.

- Djeci nedostaje majčina ljubav. Trudit ću se, ali im ne mogu pružiti ljubav kao oni. Meni djeca ne smetaju. Dok je mene, djeca će imati sve - ističe.

VIDEO: TEŠKA BORBA Roditelji napustili četvero djece, brigu preuzeo djed: 'Kupim im hranu, pelene. Zovu me mama'

Zbog svakodnevnih svađa roditelja, najviše su patila upravo djeca.

-  Ja sam radio u garaži, kombi sam farbao. Telefon mi je zazvonio, zvao me prijatelj.. Žena mi je rekla: „Djeca su ti sama kod kuće.“ Zatekao sam ih same. Djeca su od plača bila sva plava. Što ću, uzeo sam ih, odveo ih na sprat i presvukao. Nisu djeca kriva - objasnio je.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • crazy mind 19.10.2022.

    nije svatko za roditelja....

  • Luna777 19.10.2022.

    Četvero djece ostaviti djedu i baki? Pa kakvi su to roditelji? Jadna djeca i starci.

  • cokvoke 19.10.2022.

    Žalosno je da oni koji bi bili brižni roditelji često ne mogu imati djecu a fukare koje su u stanju ostaviti svoju djecu ih imaju kad požele..

Komentiraj...
Vidi sve komentare