To je to što me zanima!

Djed Mraz zaboravio djecu, na vožnju išla ravnateljica vrtića

Vojvodina: Umjesto da djeci uruči darove Djed Mraz poslušao je ravnateljicu vrtića u Čoki te je u kočiji provozao gradom. Uplakane mališane roditelji su jedva smirili
Vidi originalni članak

Djeca dječjeg vrtića Duga u Čoki zbog organizacijskog propusta nisu vidjela Djeda Mraza, ali se s njime zato u pravoj kočiji provozala ravnateljica vrtića Galjina Bugarski, piše Blic. Prema dogovoru djeci je paketiće s darovima pred vrtićem trebao uručiti Djed Mraz, no mališani su gotovo sat vremena s odgojiteljicama nestrpljivo čekali. S njima su bili i roditelji. Uskoro se kočija pojavila, ali je samo prošla pokraj šokiranih roditelja i razočarane djece. Nekoliko mališana se rasplakalo.

- Ne mogu vjerovati da će djeci prisjesti najradosniji trenutak. Platio sam za dar i pripremio se da dijete fotografiram u trenutku kada mu ga Djed Mraz uručuje. Ali darove su uručile odgojiteljice i djeca su bila jako tužna. Moj sin se rasplakao i nisam mogao da ga utješim ni kod kuće - ispričao je jedan od roditelja. 

Nakon što se provozala u kočiji, ravnateljica Galjina Bugarski vratila se u vrtić. Bila je jako ljuta što su djeca otišla kućama. Rekla je kako su roditelji došli prerano i da darovi još nisu stigli pa je odlučila s još dvoje djece provozati se Čokom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lolp 22.12.2011.

    glupaca,mogla se poslije djeljena poklona vozikat

  • Marrac 22.12.2011.

    Pa i ravnateljica je zeljela nekakvu voznju kod djeda mraza....

  • IvanKrobot 22.12.2011.

    Phaahaahaha... Poklon ravnateljici, na srpski način! :-D

Komentiraj...
Vidi sve komentare