To je to što me zanima!

Djedica (83) zalutao u trezor banke i izazvao opću uzbunu

U njemačkom gradu Paderbornu je 83-godišnji starac izazvao pravu uzbunu u banci. Intervenirali su specijalci koji su se sigurno nasmijali na situaciju koju su vidjeli u trezoru s novcem
Vidi originalni članak

Jedan 83-godišnji muškarac nekim je čudom zalutao u trezor banke Volksbank u njemačkom gradu Paderbornu što je pokrenulo veliku policijsku akciju. Kako je starac završio u trezoru još nije jasno, no zaposlenici ga nisu primijetili te su zaključali trezor i zatvorili poslovnicu u petak nakon kraja radnog vremena - izvijestile su novine Neue Westfälische.

Ipak, sigurnosni detektori pokreta otkrili su da se netko nalazi u trezoru nakon što je banka zatvorena i to je aktiviralo alarm. Policija je, misleći da je u tijeku filmska provala u banci, pokrenula sve raspoložive jedinice, uključujući i teško naoružane specijalce. Čitavo područje oko banke je ograđeno, a specijalci su krenuli u pretraživanje prostorija banke. Kad su otvorili trezor pred njima se ukazao zbunjeni starac. 

Kasnije se saznalo da je djedica taj dan odlutao iz svojeg stana, a njegova supruga je nekoliko sati prije policijske akcije prijavila njegov nestanak. Najveće pitanje ipak ostaje bez odgovora: kako je uspio neprimijećen ući u trezor? Iz banke nisu htjeli komentirati događaj, a policija je starca predala hitnoj pomoći. Za sada nisu podnijeli nikakvu prijavu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • samosamrealan 06.09.2020.

    el profesor! 😁

  • area 62 06.09.2020.

    Osiguranje na zavidnoj razini 🤔😂

  • posljednji zagorac 06.09.2020.

    Kao tražio wc ,a za tri dana opustoši sve da ni sefa više nema! 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare