To je to što me zanima!

Djelatnica karlovačke Čistoće uplatila prevarantu više tisuća eura: 'Oštetila je poduzeće...'

Policija je ne navodeći ime oštećene tvrtke objavila da je kaznenu prijavu zbog računalne prijevare zaprimila u utorak, a za sada je utvrđeno da je netko elektronskom poštom doveo djelatnicu u zabludu...
Vidi originalni članak

Djelatnica karlovačke Čistoće uplatila je novac te gradske tvrtke nepoznatoj osobi, čime je poduzeće oštećeno za više tisuća eura, izvijestila je u četvrtak Policijska uprava karlovačka.

U POMOĆ IM PRITEKLI SVJEDOCI Love manijaka u Londonu: 'Uzeo je djevojčicu i bacio ju je o pod! Polio je majku i nju kiselinom'

Policija je ne navodeći ime oštećene tvrtke objavila da je kaznenu prijavu zbog računalne prijevare zaprimila u utorak, a za sada je utvrđeno da je netko elektronskom poštom doveo djelatnicu u zabludu da postupa po nalogu odgovorne osobe.

"Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i poduzimanje potrebnih mjera i radnji u cilju utvrđivanja i razrješenja svih okolnosti tog događaja", priopćila je policija.

Direktor Čistoće Vlatko Ivka je rekao Hini da je policija u srijedu došla u tvrtku radi uzimanja podataka s računala.

"Doživjeli smo računalni napad na naše adrese elektroničke pošte, o čemu smo obavijestili policiju. Ne mogu više o tome govoriti za trajanja istrage", poručio je Ivka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU4.FUN

  • gojko ercegovac 01.02.2024.

    Opet familija Šola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare