To je to što me zanima!

Djelatnici HŽ-a krali naftu za vlakove i jeftinije je prodavali?

U Varaždinu je uhićeno šest zaposlenih u Odjelu vuče vlakova Hrvatskih željeznica. Navodno su dnevno krali i do 700 litara nafte. Policija kaže kako slučaj istražuju
Vidi originalni članak

U Varaždinu je u ponedjeljak uhićeno šest zaposlenih u Odjelu vuče vlakova Hrvatskih željeznica. Navodno su dnevno krali i do 700 litara nafte. 

- U kanistrima su noću iznosili naftu koja služi za točenje vlakova te je prodavali na tržištu po znatno povoljnijoj cijeni. Ti su djelatnici radili u noćnoj smjeni, srednjih su godina, a u HŽ-u imaju po 20-ak godina radnog staža. Načuo sam da je jedan od njih u međuvremenu pušten, dok su ostali zadržani. U ponedjeljak je ovdje sve bilo puno policijskih vozila i interventnih policajaca koji su postavili zasjede oko odjela kako nitko od uhićenih djelatnika ne bi uspio uteći - ispričao je jedan djelatnik za Varaždinske vijesti.

Iz PU varaždinske nismo mogli dobiti mnogo informacija. 

- Po dojavi u HŽ-u, u tijeku je istraživanje nekoliko kaznenih djela, ali više od toga ne mogu komentirati - rekla je Marina Kolarić, glasnogovornica PU varaždinske. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pumpi 19.03.2012.

    pišete kao srpske novine: "Iz PU varaždinske nismo mogli dobiti MNOGO informacija."

  • zdrawe 08.03.2012.

    da, vidjeli oni kako se krade pa se i oni ubacili u posao..e sad, im treba dat po 5 godina za to pa da zapamte..

  • user_89058 07.03.2012.

    Ljudi moji,vjerujte mi da je svaki komentar na ovo uzaludan.Sam sam zaposlenik HŽ-a i žao mi je što ni sam nisam krao naftu jer svi oni koji su je krali i prodavali sad imaju debele račune,napravili su nove kuće,vikendice i voze dobre aute.Oni koji su uhvaćeni prije par godina u krađi sad se vraćaju na posao,dobivali su plaće dok se sud nije riješio,a sad će dobiti i odštete....Zar je to pravna država,zar se nemože provjeriti od kud je imovina stvorena,ma sve se može samo je problem što smo lopovska država....Znam jednoga iz bosne koji je došao sa vrećicom u ruci,sad je napravio dve kuće u Novskoj,svaki dan je išao na posao iz Novske u zagreb autom,ma fuj,dobio je otkaz i sad se vraća na posao,gdje ste sad gospodo novinari da to sve ispitate i napišete kako je to moguće i još će dobiti odštetu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare