To je to što me zanima!

Djelić sekunde joj spasio život: U naletu auta skočila s mosta

Andreea Cristea (29) iz Rumunjske došla je u London kako bi posjetila zaručnika koji je imao rođendan. Bila je na Westminsterskom mostu kada je njime jurio napadač i gazio ljude
Vidi originalni članak

Andreea Cristea (29) preživjela je u napad u Londonu u srijedu, ali je teško ozlijeđena nakon što je pala s Westminsterskog mosta. U četvrtak je objavljena šokantna snimka na kojoj se vidi kako napadač britanski državljanin Khalid Masood (52) juri po mostu i gazi ljude te kako je jedna osoba s mosta pala u rijeku Temzu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kasnije je otkriven identitet žene. Andreea iz Rumunjske je u London došla u posjet svojem zaručniku inženjeru Andreiu Burnazu kako bi proslavili njegov rođendan. I on je u napadu ozlijeđen. Arhitektica Andreea je u međuvremenu operirana i oporavlja se u bolnici. Nije jasno da li je s mosta pala ili skočila, no mediji su pisali da je najvjerojatnije skočila kako bi si spasila život.

Khalid Masood ubio je troje ljudi na mjestu. U četvrtak navečer objavljeno je da je u bolnici umrla još jedna žrtva. Riječ je o muškarcu (75). Među mrtvima je i policajac kojeg je Khalid Masood ubio nožem. Policija je u četvrtak obavila više racija i uhitila nekoliko ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • missdilema 24.03.2017.

    ocemo li citati sve price koje su bile tog dana na mostu?

  • mladić_zg 24.03.2017.

    ja mislio marija meglaj...

  • gordi 24.03.2017.

    Kolko vidim pada u Temzu 5 metara nakon što je auto prošao, pa bi rekao da je pala u rijeku

Komentiraj...
Vidi sve komentare