To je to što me zanima!

Djevojci (15) je upao iPhone u kadu: 'Pronašli smo je mrtvu...'

Tinejdžerica je bila prvakinja u pankrationu, borbi koja je kombinacija boksa i hrvanja, a potječe iz antičke Grčke. Rusko prvenstvo osvojila je prije dva mjeseca
Vidi originalni članak

Ruskinja Irina Ribnikova (15) preminula je nakon što joj je iPhone, dok se punio, pao u kadu. Prvakinju u borilačkim vještinama usmrtio je strujni udar. 

Njena obitelj iz sibirskog industrijskog grada Bratska kaže da se Irina otišla okupati, a nedugo potom pronašli su je mrtvu u kadi.

Tinejdžerica je bila prvakinja u pankrationu, borbi koja je kombinacija boksa i hrvanja, a potječe iz antičke Grčke. Rusko prvenstvo osvojila je prije dva mjeseca, a odabrali su je i za nacionalni tim, piše Mirror.  

- Sanjala je da postane svjetska prvakinja, kaže Irinina prijateljica. 

Njena sestra Tatjana (25) kaže da je Irina u kolovozu postala kuma njenoj kćerkici:

- Moje dijete ju je obožavalo, a sad je više nema. Srca su nam slomljena, rekla je Tatjana i dodala kako su obje sanjale o odlasku i studiranju u nekom drugom gradu. 

Stručnjaci kažu kako se tragedija ne bi dogodila da iPhone nije bio uključen u struju. Ruske vlasti već godinama upozoravaju stanovništvu da mobilne telefone ne koristi u kupaonicama.  

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 12.12.2018.

    Rusi kupuju američko? Nemaju li oni neki svoj умный телефон?

  • kormilar 12.12.2018.

    Vjerovatno joj je mobitel slučajno upao u kadu punu vode! Nažalost!

  • AntunSklepič 12.12.2018.

    iphone ima punjač i sigurno je nije ubio iphone jer izlaz je negdje oko 8w a to ne ubija,mogla je stradat samo ako joj je u kadu upao produžni kabel što vjerojatno i jest istina jer se baš i ne dešava često da bi neko postavljao utičnicu u blizini kade,još jednom kažem produžni kabel od 220-230v

Komentiraj...
Vidi sve komentare