To je to što me zanima!

Djevojci (18) branili kretanje, prijetili smrću i iskorištavali je

Djevojka (18) iz BiH javila se na oglas za čuvanje djeteta. Međutim, par joj je uzeo putovnicu, iskorištavali su je za druge poslove i prijetili joj smrću. Nije se ni smjela kretati bez njihove pratnje. Uspjela je pobjeći
Vidi originalni članak

Djevojka (18) iz BiH javila se 12. srpnja na oglas za čuvanje djeteta u Splitu, i došla u grad pod Marjanom kod 29-godišnjeg muškarca i godinu dana starije žene. 

Čim je stigla oduzeli su joj putovnicu koju joj nisu htjeli vratiti, a uz čuvanje djeteta, djevojka je morala za njih prati i čistiti i raditi i druge poslove.

Najgore od svega, djevojka nigdje nije mogla izaći bez njihove pratnje, a 29-godišnjak joj je redovno prijetio smrću.
Prije četiri dana, 23. kolovoza djevojka je nekako uspjela pobjeći iz stana, a prema izjavama jednog od očevidaca bila je to mučna scena:

- Djevojka je izašla na ulicu i počela vikati i udarati glavom o asfalt: "Ubit će me, ubit će me, pomozite",  vikala je, nakon čega je jedna žena pozvala policiju.

Iz splitske policije rekli su nam kako su djevojku odveli na liječnički pregled gdje je utvrđeno da nije ozlijeđena.
Ipak, neslužbeno doznajemo kako je muškarac koji joj je prijetio smrću pokušao ostvariti i ljubavni odnos s djevojkom, koji je ona odbila.

Policija je vrlo brzo uhitila par koji je zatočio djevojku. Ispitani su i pritvoreni, uz kaznenu prijavu za trgovinu ljudima.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • grabagraba 26.08.2019.

    Sumrak civilizacije

  • LeeLilačaLoo 26.08.2019.

    Šta se desilo s ljudima. Gdje je nestao čovjek

  • kardinall 26.08.2019.

    Ma dajte ljudi pa u Hrvatskoj su Hrvati manjina i ugroženi a ne Bosanci, Srbi i ostali... tko je u saboru i vladi zadužen za našu manjinu!!! Imamo li mi kakva prava??

Komentiraj...
Vidi sve komentare