To je to što me zanima!

Djevojci otpala koža nakon bojanja L'Oreal bojom

Crystal Atkinson (18) iz Lancashirea tuži tvrtku L'Oreal jer je bojanjem kose njihovom bojom Garnier Nutrisse zadobila teške opekotine po licu
Vidi originalni članak

Koža je otpala kod područja uha koje se jako upalilo. Mlada majka koristila je boju Garnier Nutrisse kako bi svoju smeđu kosu obojala u plavo. Samo nekoliko sati poslije osjetila je bolove i peckanje po tijelu, najviše na području ušiju.
- Opekline sam dobila na obje strane lica, osobito na vratu, tjemenu i ušima. Toliko je peklo da nisam bila u stanju dignuti vlastito dijete - priznaje Crystal, dodajući da se taj proizvod odmah mora povući s polica trgovina.
Crystal je istaknula da joj je frizerka rekla kako nikad u životu nije vidjela takve opekline po licu zbog boje za kosu. Kako bi naplatila pretrpljenu bol, Crystal je tužila poznatu kozmetičku tvrtku koja joj je ponudila medicinsku pomoć.
- Alergije na boje za kosu su izrazito rijetke, a kako bi se vidjelo da li koža čudno reagira na boju 48 sati prije bojanja radi se test - kažu u L'Orealu te dodaju da su njihovi proizvodi testirani i kao takvi su sigurni za upotrebu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kovrčava sue 12.12.2012.

    ja koristim već duže vrijeme ovu boju za kosu i više sam nego zadovoljna,mislim da bi se kod ljudi koji imaju osjetljiviju kožu i kosu trebalo prije korištenja napraviti testiranje na boje jer može biti alergija na jednu osobu od njih 1000...

  • jadro73 16.04.2009.

    Nešto je sigurno krivo napravila!Ja se ne farbam,ali sam si jednom napravila opekotine koje nisu zarasle dva tjedna kada sam Čupko kremom za izbjeljivanje bjelila dlake iznad gornje usne.Mislim da sam fulala omjer i da bude stvar gora počelo me peći ko vrag,a ja nisam htjela maknuti kremu.Stoga,ako osjetite da jako peče odmah isperite kemikaliju sa sebe!Ja i dalje upotrebljavam Čupko,no sada pazim.

  • Inkoba 16.01.2008.

    Nisam nikada cuo za incident s coca-colom i 10 milliona dollara slucaj... ali je najpoznatiji slucaj u americi kada je zena usla u MC Donalds i kupila kavu na kojoj nije pisalo da je vruca kad je usla u auto prolije kavu na sebe i dobije velike opekotine. Nedugo kasnije tuzi Mc Donalds za 1 million dollara. Sad sto god da kupujes imaju upute sto da neradis i sto da radis. Cak sto vise kada kupujes Radio ili telefon pize nemoj da jedes bateriju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare