To je to što me zanima!

Djevojčica (10) boksala i ubola se na nož iz vreće

OPASNA IGRAČKA: U dječjoj boksačkoj vreći bio je zapakiran nož. Djevojčica se, srećom, samo lakše ozlijedila. Vreće su i dalje na polici dućana
Vidi originalni članak

Marinko Šare svojoj je kćeri (10) i sinu (7) u zadarskom Intersparu kupio dječju boksačku vreću tešku oko 14 kilograma. Djeca su se igrala dok je on radio.
- Zazvonio mi je telefon, nazvao me sin i vikao da je nož u lopti i da se seka na njega ubola. Došao sam odmah i odvezao dijete na Hitnu. Porezala je prst, ali srećom nije opasno - kaže Marinko koji je nakon toga otišao u Interspar.
- Tamo mi nitko nije ponudio zamjenu proizvoda niti povrat novca, samo mi se voditelj Aleksandar Knežević osobno ispričao i rekao da mogu uzeti neku drugu igračku. Htio je samo da šutim i da o ovome ne pričam u javnosti. Ostale vreće poput ove koju sam ja kupio i dalje im stoje na polici, tko zna što je u njima. Vreću koju je platio 170 kuna još uvijek ima kod kuće i nije ju rasporio. Uprava Spara Hrvatska reagirala je priopćenjem.
- Nakon što je gosp. Šare prijavio slučaj bili smo spremni, uz ispriku, zamijeniti proizvod. Kontaktirali smo uvoznika spornog proizvoda, a on nam je odgovorio da je preuzeo pozitivno rješavanje pritužbe. Postoji povratna informacija da je uvoznik stupio u kontakt s kupcem i da je traženo 1.000 eura odštete - stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • svi_smo_doma 12.02.2010.

    Otac je utjerivač dugova pa priprema svoju djecu od malih nogu za nastavljanje tradicije...

  • user_41038 12.02.2010.

    Dao je u medije samo da dobije odštetu, sramota.

  • bluesky 12.02.2010.

    čajna sranje...pa vi sad kupujte smeće iz kine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare