To je to što me zanima!

Djevojčica (12) teško ozlijeđena, neoprezno je pretrčavala cestu

Od udara kamiona đakovačkih oznaka djevojčica je odbačena na kolnik, zadobila je teške ozljede, prevezena je u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržana na liječenju, rekli su iz policije
Vidi originalni članak

Djevojčica (12) teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 19 sati u Sibinju kod Slavonskog Broda.

Policija je očevidom utvrdila da je 12-godišnjakinja neoprezno pretrčavala kolnik nakon prolaska za sada nepoznatog teretnog vozila iz jednog smjera, ali nije zamijetila iz suprotnog smjera nailazeći teretni automobil đakovačkih registracija kojim je upravljao 72-godišnjak.

- Od udara kamiona đakovačkih oznaka djevojčica je odbačena na kolnik, zadobila je teške ozljede, prevezena je u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržana je na liječenju. U vezi ove prometne nesreće nastavljaju se odgovarajuće istražne radnje, posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu - izvijestila je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 30.06.2020.

    Mislim da ipak nije bio kamion nego neki mali kombi i da je bjezala od psa

  • 30.06.2020.

    ...hmm....vozač 72 godine upravlja teretnim vozilom....malo čudno i neobično....djevojčica je neoprezno prelazila cestu, istina je, no...moguće da je bila uočena prije kontakta a obzirom na gidine vozača, nitko mi nemože reći da su refleksi osobe stare 72 godine jednaki refleksima osobe stare 50-ta godina stare, uz to još teretno vozilo čiji je put i kočenja, a time i zaustavljanja puno duži od osobnog vozila.Rezime slučaja, tko je (iz)dao vozačku dozvolu 70-to godišnjaku?? Nije li obvezan liječnički oregled za vozače obavezan već sa 65 godina starosti i to za B kategoriju ??? Netko tu u sustavu "češe mečku" kad nam uz balavce, drogeraše i pijance sad još i starci oreko 70 godina voze teretna vozila. Neka se dhevojčica što prije oporavi i bez trajnih poslhedica, a ovog barbu i mlatimudana koji nu je omogućio upravljanje teretnim vozilom u tim godinama malo "na hlađenje" ,bar toliko dugo kokiko će se djevojčica oporavljati. Kao primjer drugima, i ja bih to nazvao kratko i jasno, "Preventivna mjera".

  • rijetko kulturan 30.06.2020.

    Nije čudno, iako se u ovom slučaju radi o nesretnom slučaju...dakle, na posao idem biciklom i na tjednoj bazi, kada be bi pazio mogao bi poginuti samo na obilježenom biciklističkom prijelazu jedno 2-3 puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare