To je to što me zanima!

Djevojčica (13) je nestala nakon chata na internetu?

Doroteja Hajdinjak (13) od petka nije došla kući. Rekla je mami da se ide provozati biciklom. Obitelj strahuje jer je sate provodila na internet chatu...
Vidi originalni članak

Bila je svaki dan satima na internetu, na chatu. Bojimo se da je tamo nekog upoznala i nestala s njim, priča preplašena obitelj Doroteje Hajdinjak (13) iz zagrebačkog Staglišća. Tiha i povučena Doroteja, učenica 7. b u OŠ Vrbani, u petak 4. travnja rekla je mami Dragici da se ide provozati biciklom, a telefonski razgovor nakon toga bio je posljednji kontakt s njom. Mobitel joj je otad isključen, a šokirani roditelji su baš u taj petak iz pisma koje je po drugim učenicama poslala Dorotejina razrednica saznali da cijeli prošli tjedan nije dolazila u školu. Doroteju, koja nije imala mnogo prijatelja, traži i policija, a svatko tko je vidi može javiti najbližoj policijskoj postaji na 92 ili obitelj Hajdinjak na broj 01/3634-418.
Kad je otišla, bila je u žutoj majici, crnoj jakni, svijetlim trapericama i crnim Nikeovim tenisicama sa zlatnim znakom. Ima crveni bicikl.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_3340 09.04.2008.

    Ako je od malena naučena da dobije sve što poželi, ajde ti sad njoj zabrani nešto, što kažete pogotovo u tim godinama.. Aha, ne daju mi to, oni mene ne vole bla bla..idem pobjeći od kuće.. kako god okreneš ne valja.. Zato se od malih nogu treba usaditi poštovanje i disciplina.. ne vojnička naravno :) ali ipak nekog reda se treba znati..

  • Bobana 09.04.2008.

    Šta jadni roditelji? Jadni su u glavu. Šta balavica od 13 godina ima raditi po cijeli dan na internetu, pogotovo na chatu? Zar roditelji ne bi trebali kontrolirati što im djeca rade na internetu?Zato i završava sve tako jer su djeca prepuštena sama sebi i kompjutoru, televizoru i sl. S djecom se treba baviti i brinuti o njima pogotovo u tim \"kriznim\" godinama.

  • zelenožuti 09.04.2008.

    di je otišla

Komentiraj...
Vidi sve komentare