To je to što me zanima!

Djevojčica (14) pila s društvom, završila je u alkoholnoj komi

Tinejdžerica je iz Trogira hitno prevezena u KBC Split. Pala je u alkoholnu komu. Bila je u životnoj opasnosti, ali prema posljednjim informacijama počela se buditi
Vidi originalni članak

U noći na četvrtak u Hitnu pomoć  u Trogiru stigla je pijana 14-godišnjakinja iz Kaštel Novog. Dovezao ju je 34-godišnji poznanik. Hitno je prevezena u KBC Split. Pala je u alkoholnu komu. Prema posljednjim informacijama počela se buditi i više nije u životnoj opasnosti. Smještena je na Dječjem intenzivnom odjelu. Nije poznato koliko promila alkohola u krvi je imala. Kako neslužbeno doznajemo, na Hitnu u Trogir s 14-godišnjakinjom je stigla i njezina 18-godišnja prijateljica koja je rekla kako su pili razna alkoholna pića. Opijali su se u Trogiru, u velikom društvu.

Idi na 24sata

Komentari 287

  • lopoč2 01.01.2012.

    Neznam zašto se neprovodi zakon koji je ljepo napisan,šta rade policajci iz 2 i3 smjene,mislim da im je dužnost obići kritične lokale po takvim pitanjima a svi oni u svom gradu znaju gdje se mladež okuplja,pa bar jednom u sitne sate zavirit u takva mjesta,pa se može vidjet i procjenit tko je maloljetan,pijan...pa ga u najmanju ruku upozorit.Mislim da bi bilo manje takvih problema a možda bi nakome usput i spasili život.

  • lopoč2 01.01.2012.

    Mala se sigurno već hvali prijateljima kako se narokala

  • drogba11_1 01.01.2012.

    što reći koju posluku porati?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare