To je to što me zanima!

Djevojčica (14) preživjela borbu sa morskim psom

Lydia se sa bratom (10) kupala na plaži Orieti u gradu Invercargill u ponedjeljak navečer. Napao je morski pas dugačak 1,5 m. Uspjela je pobjeći
Vidi originalni članak

Lydiju Ward (14) iz Novog Zelanda morski pas dugačak 1,5 metar ugrizao je za struk u plićaku. Zubima ju je držao za plivačko odijelo i tresao. Mislila je da je kraj. Sjetila se da morskog psa mora tuči po njuški. Daskom za surfanje žestoko ga je udarala. Ni sama ne zna koliko je to trajalo. Borila se dok ju nije pustio i pobjegla na sigurno. Pogledala je razderano odijelo i shvatila da ima samo nekoliko manjih ogrebotina na tijelu. Rekla je kako je 'pretukla veliko, sivo, klizavo stvorenje'.
- Vodila sam se instinktom. Napravila sam ono o čemu stalno čitam u novinama i uspjela se spasiti. Čitala sam kako je surferica daskom tukla morskog psa pa sam zaključila da mogu i ja - rekla je.
Lydia se s bratom (10) kupala na plaži Orieti u gradu Invercargill u ponedjeljak navečer i u moru je bila samo do struka. Lydijina majka vidjela je kćer koja trči iz mora i viče da ju je napao morski pas. Djevojčica tvrdi kako neće tako skoro ulaziti u more. Odsad će se kupati samo u jezerima i rijekama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • faber1 02.02.2010.

    da je taj morski pas bio stvarno gladan pretukla bi ona njega, da da...

  • user_40333 02.02.2010.

    ja bi se od straha utopila .....svaka cast mala....

  • neplacamrezije 02.02.2010.

    Ma ja bih se **** u gace matere mi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare