To je to što me zanima!

Djevojčica (15) ne može prestati jesti i teži 209 kg

Georgia Davis počela je nekontrolirano jesti kad joj je otac preminuo. Sprema se u specijaliziranu školu u SAD-u namjenjenu pretilim tinejdžerima
Vidi originalni članak

Georgia Davis kaže kako je hrana njena droga, opasna po život. Iako ima tek 15 godina, teži nevjerojatnih 209.5 kilograma.
- Liječnici su mi rekli da bih mogla umrijeti svakog trena. Ne mogu hodati više od nekoliko koraka, a da ne ostanem bez daha, a prije dva mjeseca razvio mi se i dijabetes tipa 2. Svaki put kada se pogledam u ogledalo briznem u plač - priča Georgia. Visoka je 170 centimetara i nedavno je tek počela paziti što jede. Pokušava smanjiti unos kalorija.
- Znam da je ova situacija dijelom i moja krivnja, ali ne mogu si pomoći. Neki biraju heroin, ja hranu - zaključila je djevojčica. Dnevno Georgija pojede nekoliko sendviča, veliko pakiranje kikirikija i čipsa, kobasice, tjesteninu, čokoladu i sir, a sve to zalije bocom Cole ili mlijeka. Sve to iznosi oko 13.538 kalorija, dok prosječne 15-godišnjakinje trebaju 2.000 kalorija dnevno, piše The Sun. Mladoj Britanki neko su vrijeme bili zabranili čak i ulaz u školsku kantinu. Liječnici su joj rekli da mora izgubiti oko 127 kilograma ili bi mogla umrijeti. Pošto su u Engleskoj zabranjene ugradnje želučane premosnice za tinejdžere kao i članstvo u teretanama, Georgia se sprema u SAD na program fitnessa namijenjen upravo mladima.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • null7 12.08.2008.

    zalosno ali i ameri i britanci seru sa fast foodom i ostalim bolesnim sranjima,pa hebote oni su samo na nekim hormonima i umjetnoj hrani od koje mozes da presvisnes.

  • mala___plava 01.08.2008.

    Straaašno!!! krivi su roditelji što su ju od rođenja hranili lošom hranom, nekoliko sendviča.-... isse ja bih se ispovračala.... na djetu isti tren, smanjiti ju hranu na min i točka. Kakvi sendviči, to su gluposti... Jesti ribu, salatu, povrće, voče i te stvari, a ne kikiriki i dječje gluposti, bljak!!!

  • user_10015 01.08.2008.

    Na zalost,ovo je iskljuciva krivnja roditelja ( bila je predebela vec kao beba).Davno je trebalo nesto poduzeti i iskreno se nadam da ce dobiti pomoc prije tragicnog kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare