To je to što me zanima!

Djevojčica (2) si zabila odvijač kroz oko u mozak

Odvijač je Teagan ušao čak pet centimetara duboko u mozak kroz očnu šupljinu. Djevojčica se dobro oporavlja te neće imati nikakvih posljedica
Vidi originalni članak

Teagan Gislason, dvogodišnjakinja iz Minnesote, čudesno se oporavila nakon što si je u igri slučajno zabila odvijač u oko. Djevojčica se tijekom mise u crkvi igrala u posebnoj sobi pod nadzorom odrasle osobe. No nadzor nije bio dovoljan. Nitko zapravo nije vidio što se točno dogodilo. Roditelji pretpostavljaju da je djevojčica potrčala s odvijačem i pala. Odvijač joj se zabio kroz oko u lubanju, čak pet centimetara u mozak. Ustala je i hodala s njim po prostoriji. Nije ni plakala. Liječnici su ga uspijeli izvaditi bez operacije te očekuju da će se djevojčica potpuno oporaviti.
- Bog ju je spasio s razlogom i jedva čekam da vidim koji je to razlog - rekao je djevojčičin otac Neil. Djevojčici ni oko ni mozak nisu oštećeni, no liječnici napominju da je sve moglo završiti drugačije da je odvijač u glavu ušao samo malo niže, prenosi Sky News.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bijela13 31.12.2007.

    sretno...

  • Elio 31.12.2007.

    da da zabije si odvijač kroz oko u mozak i i što je fora neće imati trajnih posljedica lol je da i svinje lete isto

  • user_18412 30.12.2007.

    jeebeno.. fkt je dobro rekao; jedva cekam da vidim razlog.. jer ovo je stvarno, stvarno- sreca, .. malo preblaga rijec..

Komentiraj...
Vidi sve komentare