To je to što me zanima!

Djevojčica (6) lansirala liniju nakita i postala milijunašica

Ideja o kolekciji rodila se u vrijeme kad je Isabella odlazila na izbore ljepote. Novac koji zaradi njezina majka stavlja u fond kojem će moći pristupiti tek sa 18 godina
Vidi originalni članak

Šestogodišnja Isabella Barrett iz SAD-a zadnjih je godinu dana zaradila preko milijun dolara zahvaljujući svojoj liniji nakita i make-up proizvoda. Djevojčica sama odabire što će biti dio njezine kolekcije 'Glitzy Girl' koja se, između ostalog, sastoji od sjajila za usne i narukvica, piše Daily Mail.

- To je jako zabavno. Ja sam šef - rekla je djevojčica.

Ideja o kolekciji rodila se u vrijeme kad je Isabella odlazila na izbore ljepote. Naime, svaki put kad bi pobijedila ona i njezina majka otisnule bi titulu na narukvicu da se može hvaliti svojim dostignućima. Rukavice su se svidjele fanovima pa su djevojčica i majka iskoristile popularnost i pokrenule liniju nakita. 

Isabellina majka osnovala je fond u koji stavlja zarađeni novac kojem će djevojčica moći pristupiti tek kada bude imala 18 godina. 

- Samo pokušavam odgojiti sretnu, zdravu djevojčicu - rekla je njezina majka i objasnila kako su njih dvije oduvijek planirale iskoristiti natjecanja ljepote kao odskočnu dasku. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • DarijaVuković_1 20.03.2013.

    to je tako kad glupa mater liječi svoje frustracije na djetetu!! čist mi je žao djevojčice !!

  • judgement 20.03.2013.

    Mala ima mogućnosti za lijep život što mnogi od nas nisu imali, samo je pitanje kako će ona to iskoristiti kad navrši 18, sve u svemu treba samo pamet jer sreću i ljepotu ima.

  • termadulu 20.03.2013.

    jadne curice...bez obzira šta je velika lova u igri, šta je to danas IN, šta će ona imat kao 18-godišnjakinja sve nekretnine i pokretnine itd,itd, ali ono prirodno, iskonsko im je oduzeto. nikakovi stručnjaci ne mogu me uvjerit u kontra....dite ako ne proživi do 7 godina onu prvu skalu koja je najvažnija karika za cili život teško da neće imati posljedica i psihičkih i fizičkih. gledala sam, tj.pokušala gledat šta frustrirane majke čine curicama za natjecanja ovakvog tipa.....pretužno :( ispunjavat svoje neostvarene snove na vlastitom ditetu u fazi razvoja....kroz šta moraju prolazit radi prljavog novca i bolesnog ega- bolest ! - i rezultat svih muka su ovakve fotografije na kojima mi izgledaju kao one velike lutke u kičavim ,čipkastim haljinama iz 60-70-tih godina. za ništa na svijetu nebi djeci ukrala prirodno djetinjstvo pa čak i za u maškare nije zgodan kostim :(((((

Komentiraj...
Vidi sve komentare