To je to što me zanima!

Djevojčica iz Zadra dobila zaušnjake nakon cjepiva

Apsurd Cjepivo MoPaRu obvezno je predškolskoj djeci, a roditelje se prekršajno kažnjava ako pak odbiju cijepiti djecu. Cjepivo može biti i opasno
Vidi originalni članak

Šestogodišnja Zadranka dobila je zaušnjake dva tjedna nakon primanja cjepiva MoPaRu, koje ju je trebalo imunizirati protiv te bolesti. Curica je dobila visoku temperaturu uz oteknuće desne strane lica. Majka ju je morala voditi na hitnu pomoć pa zbog svega razmišlja i o tužbi. Cjepivo MoPaRu obvezno je za predškolsku djecu, a roditelje se prekršajno kažnjava ako odbiju cijepiti djecu. Osim zaušnjaka to cjepivo u rjeđim slučajevima može prouzročiti i meningitis.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • btlm 31.05.2010.

    MoPaRu cijepivo nije u obaveznim cijepivima već Priorix tako da ukoliko se dijete i cijepilo sa tim cijepivom neko je gadno slagao ženu. Provjerite u kalendaru cijepljenja.

  • zutokljunac 31.05.2010.

    A, što kad se ta, zbog raznih cjepiva, imunološki oslabljena djeca jednog dana sretnu s nekom novom bolesti protiv koje nisu cijepljeni? Novokomponiranih bolesti ima sve više. Razmislite malo ljudi. Što se mene tiče cijepljenje treba izbjeći pod svaku cijenu.

  • odbojkasica zd 31.05.2010.

    eto na...

Komentiraj...
Vidi sve komentare