To je to što me zanima!

Djevojčica je sa 14 godina pila šest litara vina dnevno

Tinejdžerka Natasha Farnham (18) počela je piti kada je imala samo 12 godina. S 14 je postala najmlađa alkoholičarka kojoj je otkazala jetra...
Vidi originalni članak

Nakon što je popila litru jabukovače kada je imala 12 godina, Natasha je počela piti četiri puta tjedno. Na kraju je pila i do šest litara vina dnevno.
- Nisam mislila da imam problem s pićem jer su se svi moji prijatelji svakodnevno ubijali u alkoholu. Mislila sam da izgledam starije ako popijem što više mogu. Nekada bih se čak i onesvjestila - priča Natasha kojoj su liječnici kazali da više nikda ne smije piti jer će umrijeti.
- Kada sam imala 13 godina pila sam i do tri litre vina ili litru vodke dnevno. Čuvala sam novac koji sam dobila za užinu i trošila sve na piće. Nije mi bio problem nabaviti alkohol, veći je problem bio nabaviti novac - objašnjava djevojka i dodaje kako njezina majka nikada nije posumnjala jer bi se uvijek otrijeznila prije no što je došla kući ili bi spavala kod prijateljice. Na Novu Godinu 2004. završila je u bolnici nakon što je u tri dana popila čak 16 litara vina. Tada su joj liječnici rekli da joj je otkazala jetra. Dobila je lijekove i krenula na odvikavanje. Iako se izliječila, Natashi je potpuno uništeno dugoročno pamčenje, a alkohol više nikada ne smije okusiti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Hacker-ri 25.04.2008.

    mozda sex i maloljetnicka trudnoca nisu toliki problem kao alkohol. Pa bi sexsualni odgoj trebalo zamjenit alkoholnim predavanjem lokalnih pijanaca koji su zbog boce ostali bez obitelji i krova nad glavom!

  • Mr X 15.04.2008.

    E vidis a ja ne pijem, da bih izgleda mladji, ali mi ni to bas ne pomaze, sve si razmisljam, ma mozda djeluje kod mene obrnuto, jetri ima koliko hoces

  • josica 15.04.2008.

    BLAGO DJECI KAKVU MAJKU IMAJU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare