To je to što me zanima!

Djevojčica koja je prodavala krafne u zagrljaju oca: 'Bolje je, ali liječenje će potrajati...'

Zoran je za sada bolje nego što je bio, ali zbog kompleksnosti stanja i uključivanje i drugih specijalista, kao i praćenje općeg stanja organizma, tijek liječenja će potrajati i ići ćemo češće za Moskvu, poručili su
Vidi originalni članak

Djevojčica Nina (11) koja je u lipnju prodavala krafne u Novom Sadu kako bi prikupila novac za liječenje bolesnog oca, uspjela je u svojoj namjeri. A sada su podijelili i nove informacije.

IDE NA LIJEČENJE U MOSKVU Djevojčica (11) od prodaje krafni sakupila novac za bolesnog oca: 'Ljudi dolaze sa svih strana...'

- Riječ hvala je malo za ono što ste učinili za nas. Novac smo skupili za prvi odlazak u Moskvu. Poletjeli smo 7. kolovoza i tamo ostali manje od mjesec dana. Nina ovoga puta nije išla s nama. Zoran je za sada bolje nego što je bio, ali zbog kompleksnosti stanja i uključivanje i drugih specijalista, kao i praćenje općeg stanja organizma, tijek liječenja će potrajati i ići ćemo češće za Moskvu nego što smo planirali. Plan i program liječenja nam još nije točno poznat jer ovisi mnogo rezultata odgovarajućih analiza. Tako da pitanje novca ostaje otvoreno i nama još uvijek nepoznato. Drugi odlazak je planiran za listopad - objavili su na Instagramu.

Podsjetimo, nakon što se na društvenim mrežama proširila vijest o djevojčici s krafnama, brojni građani stali su u red. Krafne po simboličnoj cijeni od 100 dinara, što je oko 0,85 eura prodaje još danas.

BRAVO LJUDI! VIDEO Ovo je red za krafne koje prodaje curica iz Novog Sada: Skuplja novac za liječenje oca

Ninin otac Zoran izgubio je vid 2016. godine nakon ablacije mrežnice. U ožujku 2022. ponovo se javila ablacija, nakon čega su mu dijagnosticirani simpatička oftalmija i panuveitis, zbog čega je i životno ugrožen. Sada mu je potrebna pomoć da bi mogao otići na daljnje liječenje u Moskvu.

ODUŠEVILA SVE VIDEO Djevojčica Nina prodaje krafne na ulici kako bi skupila novac za liječenje bolesnog oca

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare