To je to što me zanima!

Djevojčica poput magneta privlači predmete dlanom

Srbija: Jelena Momčilov (8) dodirne predmet otvorenim dlanom i on se kao za magnet zalijepi. Djevojčica čak i ometa signal mobilnih telefona
Vidi originalni članak

Jelena Momčilov (8), iz sela Željuša kraj Dimitrovgrada u Srbiji, gledala je prije tri godine film u kojem djevojčica dodirom ruke, kao magnetom diže predmete. Pokušala je isto i Jelena i uspjelo joj je.
- Odmah je dotrčala do mene i sva nasmijana ponovila - kaže Slavica, Jelenina majka. Dlanovima podiže predmete od metala, drva i plastike, a samo dodirom otvorenog dlana može s poda dići i manje stolice. K tome, ometa i signal mobilnog telefona.
- Energija koju posjeduje toliko je jaka da može grijati na daljinu. Na razdaljini od dvadesetak centimetara od njenih ruku imam osjećaj kao da sam ruke stavila iznad užarenog lonca, a njene ruke su potpuno hladne, i ona ne osjeća ništa. Iz godine u godinu njena bioenergija sve je jača - kaže Slavica. Jelenin pedijtar kaže da se u njenu slučaju sigurno radi o bioenergiji, ali da se on nikada nije susreo sa sličnim slučajem.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • outrager 15.11.2008.

    takvi prevaranti za koje se \"ljepe\" predmeti su odavno poznati, nije ni prva ni zadnja

  • Piknik 14.11.2008.

    Koja laž.Pa to može svako.

  • Elio 13.11.2008.

    mala kad naraste šorat če svijet sa super moćima

Komentiraj...
Vidi sve komentare