To je to što me zanima!

Djevojčica s osam godina pobijedila čak 10 tumora

Liječnici su majci Natashi Meades (33) rekli kako je curica loše i neće još dugo živjeti. Uspjela se izliječiti. No sa sedam je ponovno dobila rak
Vidi originalni članak

Jasmini Allen (8) iz Velike Britanije liječnici su s pet godina otkrili tumor na mozgu. Djevojčica je dobila napad i srušila se na pod. Liječnici su majci Natashi Meades (33) rekli kako je curica loše i neće još dugo živjeti. Tumor je bio veličine šake i rastao je u Jasmininoj glavi od rođenja. Odmah su je operirali. Nakon operacije koja je trajala 11 sati liječnici nisu bili sigurni da će Jasmina moći govoriti ili vidjeti. No operacija je prošla dobro i Jasmina je nakon samo 11 dana ponovno bila kod kuće. Bezbrižno je živjela samo dvije godine. Sa sedam su liječnici ponovno otkrili tumore, ukupno devet, i to u njenoj glavi i na kralježnici.
- Bili smo u šoku, nismo mogli vjerovati. Liječnici ni ovaj put nisu bili preoptimistični - kazala je njena majka za Telegraph. Djevojčica je krenula na kemoterapiju dugu 15 mjeseci. Uspjelo je. Posljedni nalazi pokazali su da je djevojčica pobijedila rak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • baby blue 31.03.2009.

    mače malo...sve najbolje želim,Bog te blagoslovio...

  • zoki35 30.03.2009.

    Hvala bogu sto je pobedila,samo molim te boze da se zlo vise ne vrati,mala se napatila previse u svojih par godina.

  • saloma 30.03.2009.

    žalosno, tako malo dijete, a toliko zdravstvenih problema. no glavno je da je ozdravila i nek ostane zdrava

Komentiraj...
Vidi sve komentare