To je to što me zanima!

Djevojčica sama preživjela u džungli čak 18 godina?

Rochom P'ngieng našli su 2007. godine dok je krala hranu od farmera. U ponedjeljak je završila u bolnici jer ne jede i želi se vratiti u džunglu
Vidi originalni članak

Rochom P'ngieng navodno je 18 godina živjela u džungli sama od kada su je 1989., sa samo osam godina oteli u provinciji Ratanakkiri u Kambodži. Našli su ju prije dvije godine, golu i prljavu, dok je od jednog farmera pokušavala ukrasti hranu. Skakala je uokolo, grebala po podu, a Sal Lou, koji tvrdi da je njen otac, kaže kako nije znala niti jednu riječ te da je proizvodila 'životinjske zvukove'. Navodno ju je prepoznao po ožiljku na desnoj ruci. Sunarodnjaci su ju prozvali ženom iz džungle i polu-životinjom izražavajući sumnje u njen identitet i priču obitelji. U ponedjeljak je Rochom završila u bolnici jer mjesec dana nije ništa jela.
- Jako je mršava. Još ne može govoriti. U potpunosti se ponaša kao majmun. Sinoć je skinula svu odjeću i skrila se u kupaonicu. Stanje joj je gore nego kad smo ju vratili kući. Stalno se želi skinuti i pobjeći - rekao je otac koji je djevojku već u utorak odveo iz bolnice, navodno iz straha da ne pobjegne. Kaže kako će od nadležnih službi tražiti da preuzmu skrb o njegovoj kćeri. Džungle Ratanakkirija su jedne od najizoliranijih i najdivljijih u Kambodži te u njima žive skrivena plemena. Tako je 2004. godine iz njih izašlo 34 ljudi, članova četiriju obitelji, koje su tamo pobjegle 1979. godine nakon pada režima Crvenih Kmera, čije su pristaše bili.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • piratxx 30.10.2009.

    Jel poznavala Tarzana?

  • Srbin 30.10.2009.

    Pojedinci prvo procitajte celi tekst pa onda komentarisite!!! Ona je nadjena 2007. godine i za to vreme je lako mogu nauciti da jede kasikom ili sta vec da radi, JER IPAK JE TO LJUDSKO BICE A NE MAJMUN.

  • guga10 30.10.2009.

    pa to je sigurno tarzanova cura haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare